Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy van normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy van normális férfi Hajdúszoboszló környékén? Aki nem a rossz lányokra bukik? Aki hűséges, hosszú távra gondolkozik? Vannak még ilyen pasik? Csak szimplán érdekelne ez a dolog.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy normális lány is kevés van, de olyan igazságtalanság az, hogy a két nem kevés normális képviselői nehezen találnak egymásra. 27 éves lány vagyok, de inkább egyedül élek, mint sem a vagány, nagyképű, kicsapongó pasi típussal. Én vagyok hülye, hogy így gondolkozok?

2013. márc. 30. 09:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 kolosszus22 ***** válasza:

Vannak, csak ők is olyanok mint te, nem nagyon van kedvük már discoba és egyéb helyekre járni így soha nem találkoznak a hozzád hasonló lányokkal és otthon azon agyalnak, hogy "nincs normális nő".

26F

2013. márc. 30. 12:55
 22/51 A kérdező kommentje:
Kedves 21. Valahol én is így gondolom, ahogyan leírtad. Magamból kiindulva, tutira van férfi aki ugyanígy vélekedik ahogy én, csak persze ő a nőkről. Szóval akik normálisak, nem sok esély van rá, hogy találkozzanak is az életben. Ez elég rosszul hangzik. No de ez van. Köszi a normálisabb hozzászólásokat. Szép napot mindenkinek! :)
2013. márc. 30. 14:41
 23/51 anonim ***** válasza:
A mai világban a normális emberek elvannak foglalva a munkával, aztán pedig otthon elvannak és így elég kevés esélye van rátalálni a megfelelő emberre. Buszon,utcán,boltban mindenki siet, senki se ismerkedik, szórakozóhelyeken gáz, mert a fenét se érdekli a sok szétcsúszott ember, neten meg megint eléggé nehéz olyan értelmes embereket találni, akik közel is laknak. Úgyhogy kb maradnak a véletlen találkozások, de azok még bejöhetnek :) Csak lehetőségeket kell teremteni hozzájuk :)
2013. márc. 30. 14:50
 24/51 A kérdező kommentje:
Véletlen találkozások...hááát, igen, de ki tudja az eljön e valaha. Ahogyan írtad is, buszon, boltban stb. helyeken mindenki siet.. Elég reménytelennek hangzik ez. :)
2013. márc. 30. 14:53
 25/51 anonim ***** válasza:

Akkor maradt az internet(párkereső oldalak, facebbok(csak vigyázz nehogy zukkemberg szindromába essél)).

De ha az se tetszik akkor munka után ne otthon ülj hanem menny el sétálni, kiülni a parkba vagy bárhova és ezzel is megadod a lehetőséget magadnak az ismerkedéshez.

Így nagyobb eséllyel botlasz bele valakibe mint, hogy otthon ülsz és várod, hogy egy lovag fehér lovon majd eljön érted:)

2013. márc. 30. 15:00
 26/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy itthon ülős típus. Tény, hogy munka után nem marad sok idő, de hétvégéken amikor az idő engedi, elég sokat járunk a természetben, kisebb kirándulások, horgászás, séták, néha kávézókba beülünk, vagy bármi hasonló...de nem igazán van ilyen helyeken lehetőség új embereket megismerni, ezek inkább apró örömök a kikapcsolódásra.
2013. márc. 30. 15:11
 27/51 anonim ***** válasza:

Hááááát akkor tényleg marad az internet.

Nem a legjobb tudom de egy pár rossz randi vagy rossz élmény nem a világ vége de ha rátalálsz egy olyanra akire vágysz akkor kárpótolja ezeket.

Regisztrálsz 2-3 párkereső oldalra és várod a "sült galambot":)Többet nem igazán tudsz tenni. De ha nem vagy az a konzervatív típus akkor keresgélsz és ha valaki megtetszik jelzel felé. A hozzád hasonló problémákkal rendelkezők is ezt csinálják(fiúk) szóval az esély megvan arra, hogy az elvárásaidnak megfelelő partnert találj.

Sok szerencsét!

2013. márc. 30. 15:37
 28/51 A kérdező kommentje:
Köszi, majd meggondolom. Ezekről a párkereső oldalakról nem sok jót hallottam, elég nehéz lehet kiszűrni ki a normális közöttük. Kell hozzá nagy türelem, hogy a sok vén nyálcsorgatóst illetve a hazugláda csak dugni akarós pasit kiválogasd, s lekoptasd... No majd lesz valahogy. :)
2013. márc. 30. 15:46
 29/51 anonim ***** válasza:

A Sonic üzemel még? Mi jártunk oda és vannak ott normális srácok is(mi is összehaverkodtunk többel) szóval nem csak drogosok és alkoholista party arcok járnak oda.

Hidd el, hogy több srác "küzd" ezzel a problémával mint csaj. Elvégre ezek a szórakozó helyek azért vannak, hogy az ember jól érezze magát és ismerkedjen.

Beszélj 1-2 szingli barátnőddel és menjetek el valahova. Veszteni nem vesztetek semmit.

Ha nem zavarna az egyedül lét nem írtad volna ki a kérdést . Szóval valamit neked is tenni kell ahhoz, hogy változzon ez a helyzet.

2013. márc. 30. 15:55
 30/51 A kérdező kommentje:
Persze, igazad van. Mindenképpen fel akarok fedezni egy-két jó helyet. A Sonic-ban soha nem voltam, tudom hol volt, de azt nem tudom, hogy üzemel e még. Nem Szoboszlón élek, csak közel lakom hozzá. Sokat vagyok Debrecenben, Szoboszlón és környékén. :)
2013. márc. 30. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!