Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet alatti dugás megcsalásnak számít?
Még nyáron tartottunk 1 hónap szünetet a barátnőmmel és én az alatt elmentem pár haverommal egy szórakozóhelyre ahol egyszerre többen is voltunk egy lánnyal, aztán pár nappal később ugyanazzal a lánnyal egyedül. Azért is történt ez meg mert nagyon elhanyagolt és nem volt hajlandó szexelni velem már hetekkel azelőtt, pedig tudja hogy nem bírom sokáig. Ezt most valahogy megtudta és ki van rám akadva, a szakításunkat tervezi. Szerintem ez nem számít megcsalásnak, szerinte igen. Kinek van igaza?
25/F
aszerint a 8 pasi szerint, akik mindig megkeresnek a szüneteikben, nem az.
szerintem sem, a szünet azt jelenti hogy nincs kapcsolat, egy nagy gondolkozási idő hogy kell-e nekem az a csaj v. pasi, v. nem.
ilyen meg előzetes kapcsolat nélkül is mindig van, amikor kiszemelünk valakit.
egyébként a legtöbbször ezért van, mert a csaj apácát játszik. én se akarnék olyan pasi mellett lenni, akivel eltelik 1 hónap szex nélkül.
ennyiből, mondjuk lehetnénk szimpla haverok is... meg kellene érteniük ezeknek a lányoknak, az ember egy idő után már kinő az oviskorból és nem elégíti ki a kézenfogva sétálás
Nem számít annak.
Pont azért szünet... Hogy kipróbáld milyen nélküle (és esetleg mással).
A szünet a szakítás kezdete. Nos szex sem volt előtte, így ebből adódóan szerintem a barátnőd a szakítás felé hajlott volna, amiből valami miatt - talán csak nem volt jó oka rá - csak szünet lett. Viszont most, hogy voltál másik lánnyal már van egy nagyon jó oka, hogy tudjon veled szakítani és ezért van felháborodva.
Egyébként szerintem neked van igazad, ez nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!