Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Űgy érzitek hogy a párotokkal le tudnátok élni az egész életeteket? 16-22 évesek válaszát várom főleg!
a barátommal kicsit több, mint 1 éve együtt vagyunk, és szeretjük egymást, és örülök, hogy ö az elsö szerelmem, de én tudom, hogy vele biztos nem fogom leélni az életem
mindketten élsportolók vagyunk, de neki sokkal fontosabb ez, a tanulásnál, míg én jól tanulok, és tovább is akarok tanulni... ö nem... pedig 3 évvel idösebb nálam
ez már eleve nagy gondokat okozhat, ráadásul ö valószínüleg el fog költözni pár éven belül 200 km-re innen, én meg ezt nem tehetem meg, mert itthon szeretnék edzeni is, meg tanulni is...
ezt mind szerintem lehetetlen megoldani, akármennyire is szeretnénk
és egyikünk sem reménytelen csúnya önbizalomhiányos ember, csak lesz valaki, miután kihevertük egymást, de amíg nem muszáj szakítani, én addig szeretni fogom, és hüséges leszek hozzá, és tudom, hogy ö is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!