Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Űgy érzitek hogy a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Űgy érzitek hogy a párotokkal le tudnátok élni az egész életeteket? 16-22 évesek válaszát várom főleg!

Figyelt kérdés
egy párkapcsolatban az normális ha úgy érezzük ő az akivel le szeretnénk élni az életünket, akitől gyereket szeretnénk? és rossz, ha nem érezzük így? ha nem érezzük így, akkor nincs is nagy valószínűsége, hogy így történik? és akkor nincs is rendben a kapcsolat? baj lehet ez?

2013. márc. 29. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a barátommal kicsit több, mint 1 éve együtt vagyunk, és szeretjük egymást, és örülök, hogy ö az elsö szerelmem, de én tudom, hogy vele biztos nem fogom leélni az életem

mindketten élsportolók vagyunk, de neki sokkal fontosabb ez, a tanulásnál, míg én jól tanulok, és tovább is akarok tanulni... ö nem... pedig 3 évvel idösebb nálam

ez már eleve nagy gondokat okozhat, ráadásul ö valószínüleg el fog költözni pár éven belül 200 km-re innen, én meg ezt nem tehetem meg, mert itthon szeretnék edzeni is, meg tanulni is...

ezt mind szerintem lehetetlen megoldani, akármennyire is szeretnénk

és egyikünk sem reménytelen csúnya önbizalomhiányos ember, csak lesz valaki, miután kihevertük egymást, de amíg nem muszáj szakítani, én addig szeretni fogom, és hüséges leszek hozzá, és tudom, hogy ö is

2013. márc. 30. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Én jelenleg úgy érzem, hogy le tudnám élni az életem a párommal. Persze ez még változhat, meg mi is változni fogunk valószínűleg, hiszen fiatalok vagyunk még. De mindketten dolgozunk azon, hogy sokáig együtt maradjunk, és lehet hogy a végén tényleg ő lesz az akivel leélem az életem. 17/L
2013. márc. 30. 09:13
 13/13 anonim ***** válasza:
22vagyok,es igen,en letudnam...remelem a sors is igy akarja:-):-)
2013. márc. 30. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!