Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgettek a párotokkal?
ezért kell közös élményeket szerezni. Arról lehet sztorizgatni ítéletnapig ^^
Pl, mikor esete belógtunk a termálfürdőbe és meztelenül fürcsikéztünk. Sosem fogom elfelejteni.
Kapcsoljátok be a Tv-t és lesz miről beszélni, hogy fél órája kapcsolgatod de mindenhol reklám, vagy valami fos műsor megy. Bármikor bármeddig lehet panaszkodni, beszélgetni erről.
Ha találtok egy jó műsort akkor viszont örülj, hogy milyen nehéz volt találni egy nézhetőt és tárgyaljátok meg, hogy miben más mint a többi. Foci/kézilabda közben mehet a kollektív anyázás.
Én arról szoktam, hogy mennyire szép, mennyire hiányzik mikor nincs velem, s mennyire csodálatos vele lenni!
..., már amikor van van.
39F.
Mindenről, milyen napunk volt, milyen fasságok történtek velünk. Filmekről, zenékről, képekről, írásról, könyvekről, közös és külön élményekről, kajáról, főzésről, a tervekről... néha rákérdezek egy-egy tipikus férfidologra, mert érdekel, vagy melyikünk ki-mit gondol erről-arról.
Nem is értem, hogy lehet együtt két ember úgy, hogy em beszélgetnek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!