Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miről beszélgettek a párotokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgettek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Nekünk ez nagyon nehezen megy... mindent tudunk egymásról, azt is, hogy ki miről hogy vélekedik... egymás ismerőseiről, rokonairól is. Szóval elmeséljük egymásnak, hogy milyen volt a napunk, de ezután nem nagyon tudunk miről beszélgetni.
2013. márc. 29. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ezért kell közös élményeket szerezni. Arról lehet sztorizgatni ítéletnapig ^^

Pl, mikor esete belógtunk a termálfürdőbe és meztelenül fürcsikéztünk. Sosem fogom elfelejteni.

2013. márc. 29. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Bármiről amit épp feldob valamelyikünk.
2013. márc. 29. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Kapcsoljátok be a Tv-t és lesz miről beszélni, hogy fél órája kapcsolgatod de mindenhol reklám, vagy valami fos műsor megy. Bármikor bármeddig lehet panaszkodni, beszélgetni erről.

Ha találtok egy jó műsort akkor viszont örülj, hogy milyen nehéz volt találni egy nézhetőt és tárgyaljátok meg, hogy miben más mint a többi. Foci/kézilabda közben mehet a kollektív anyázás.

2013. márc. 29. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Én arról szoktam, hogy mennyire szép, mennyire hiányzik mikor nincs velem, s mennyire csodálatos vele lenni!

..., már amikor van van.

39F.

2013. márc. 29. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Amikor van,akkor mindenről.Ami érdekel engem,vagy őt.Ami történt velünk régebben,a gyerek kori élményeket,életutat.A vágyainkat,meg az általános témák is ott vannak még.Nem tudom miért lehet az,hogy van olyan,hogy nem tudnak miről beszélgetni,amikor nem ismerik egymást 100%ig.A legjobb barátomnak is kellett kb 10 év hogy kiismerjen.És szerintem ha ennél rövidebb egy kapcsolat,akkor van miről beszélni visszamenőleg is.Utána is van még az,ami aznap történt,meg amit szeretnének még,és hogy kedveskedjenek egymásnak.
2013. márc. 29. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Semmiről, egyikünk sem beszédes fajta, egyikünk sem csinál semmit egész nap, én sem tudom miről lehetne beszélgetni.
2013. márc. 29. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindenről, milyen napunk volt, milyen fasságok történtek velünk. Filmekről, zenékről, képekről, írásról, könyvekről, közös és külön élményekről, kajáról, főzésről, a tervekről... néha rákérdezek egy-egy tipikus férfidologra, mert érdekel, vagy melyikünk ki-mit gondol erről-arról.

Nem is értem, hogy lehet együtt két ember úgy, hogy em beszélgetnek egymással.

2013. márc. 29. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Bármiről. A barátaiddal miről beszélgetsz? A családoddal? Ha nincs rendes kommunikáció, akkor gáz van.
2013. márc. 29. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi mindenről tudunk,hál istennek
2013. márc. 29. 23:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Na jó, de mi az a minden? Pl. egy porszem, vagy mi?
2013. márc. 29. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!