Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik minden nap beszélgettek a párotokkal, mindig tudtok miről beszélgetni?
Mi minden nap msn-ezünk és sokszor érzem azt hogy egyszerűen nem tudok neki mit mondani. Mert 1 nap alatt nem nagyon történik az emberrel semmi, ami nem személyes téma hanem pl zene, politika, könyvek, akármi, azokat meg már kiveséztük.
Ti hogy vagytok ezzel?
Miről beszélgettek minden nap?
16.14
és arról hogy tudtok beszélgetni?
Ha már úgy érzed nem tudsz mit mondani neki, oszd meg vele azt is, amit nem tartasz érdekesnek vagy fontosnak. Lementél a boltba élőtted nagy sor, a néni meg 1o forintosokból próbálta összerakni a pénzt, a hátad mögött meg egy másik vén szatyor bökdösött a bevásárlókosárra. És máris elkezdtek beszélni arról, hogy milyen szörnyűek az öregasszonyok, ő is elmond egy hasonló sztorit, amiből majd neked is eszedbe jut valami.
Én se vagyok egy nagy dumás, de én ezt szoktam csinálni. És ne beszéljetek MSN-en, csak üres szövegelés. Megbeszéltek mindent ott, mikor meg találkoztok mosolyogtok egymásra, mert már mindent kiveséztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!