Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákról beszélgettek a párotokkal?
Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban ha mindkét fél szótlan mi lenne a megoldás? Ez azt jelentené hogy nincs közös téma vagy lehetnek alapból ilyen emberek? Mit gondoltok erről a helyzetről?2011. jún. 21. 18:00
1/5 asdface válasza:
Vannak akik szavak nélkül is megértik egymást, de én a sok közös élményt ajánlom, akkor lesz miről beszélgetni és meg is ismeritek egymást.
2/5 anonim válasza:
Ahol nincs közös téma, szerintem ottbaj van...Egy kapcsolat akkor jó, ha a felek bármiről képesek beszélgetni egymással szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
De engem zavar a csend, van amikor megszólalnék és nem tudom mit mondjak. Szerintetek velem lenne a gond?
2011. jún. 21. 18:10
4/5 habibi válasza:
mi mindig tudunk valamiről beszélni, mert ha a párom egyszer belekezd egy storyba, annak az elmesélése eltart kb. fél óráig és olyan jó Őt hallgatni :) de ha kifogynánk a témából, akkor elmeséljük, hogy mit hallottunk v. mi érdekes történt velünk aznap, mit fogunk másnap csinálni, de jó csak úgy csendben egymás mellett ülni is v. mást csinálni...
5/5 anonim válasza:
Kitárgyaljuk, kinek mi történt a munkahelyén, kiszámoljuk, mikor lesz újra közös szabadnapunk, megtervezzük, mit fogunk csinálni a következő közös szabadnapon. Persze a programszervezéshez azt is meg kell tárgyalni, hogy állunk anyagi javakkal, ki kell számolni, mit engedhetünk meg magunknak. És újabban arról is beszélgetünk, hogy mit hogy szeretnénk az esküvőnkön. :) 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!