Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy romantikáznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy romantikáznátok egy hétvégén át a párotokkal? Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom.

Figyelt kérdés
Lány vagyok és szívesen várok ötleteket.
2013. márc. 28. 19:49
 1/3 anonim válasza:
Én 14 éves fiú vagyok. Nekem az elképzelésem az, hogy valami jó kis programra elmegyünk, vagy masszásra, vagy csak simán sétálgatni a parkba, beszélgetni, élvezni egymás társaságát. Ez lenne a szombati nap. Vasárnap meg egész nap otthon maradnák összebújva, egymást szeretgetve néznénk filmeket, stb... A mai korosztályombeli fiúkhoz képest én ilyen romantikusabb alkat vagyok, csak sajnos még nincsen senki, akin ezt ki tudnám mutatni.
2013. márc. 28. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen,millió egy romantikus dolgot lehet csinálni,fantázia kérdése,gondolj arra Neked mi lenne romantikus,mire vágynál.
2013. márc. 28. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Magasabb költségvetésű: péntek este a hosszú nap után egy közös, romantikus vacsora valami szép környezetben, aztán ha jó az idő, egy kellemes esti séta a vízparton, majd irány haza, közös fürdő, egy-egy kellemes masszázs, aztán alakul az este ahogy alakul.

Másnap egy gyógyfürdő, csak mi ketten összebújva beszélgetős napot csapnánk a medencékben és szaunákban, kényeztetnénk magunkat kicsit. :) Az ilyenek után általában hulla fáradtan esünk az ágyba, úgyhogy este már túl sok romatnikázásra nem számítanék! :D

Másnap kialudnánk magunkat, reggel ágyba vinném a páromnak a reggelit, aztán főznénk közösen egy ebédet, megennénk és az egész délutánt pihenéssel töltenénk, vagy ha az unalmas lenne, akkor sétálnánk egyet a közeli erdőben a kutyáimmal. :)

2013. márc. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!