Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem pofon vágott és semmit sem szólt róla. Nem pofon vágott, azt ő rosszul látta? Mit tegyek, hogy ennek ne legyen folytatása?
Férjem tegnap este pofon vágott.
Eddig 10 év alatt még egy pofont sem kaptam.
Most kaptam egy hatalmasat és órákig fájt. Azt hittem reggelre feldagadok, de nem.
Férjem semmit sem szólt róla. Mintha meg sem történt volna.
Lányom felébredt közben, de nem mert szólni. Ma megkértem, hogy mondja azt az apjának, hogy ilyent nem szabad csinálni és csodák csodájára azt mondta neki, hogy nem pofon vágott, azt ő rosszul látta.
Mit tegyek, hogy ennek ne legyen folytatása???
Nagyon meglepett és ez is, hogy nem is szól rá semmit.
Nekem kell szakemberrel megbeszélni?
Egy héten három nap próbálkoztam.
De ekkor már nagyon szerettem volna és ezt hoztam a tudomására, szinte követelődzve.
Erre kaptam egy "maflást".
És Te nyugodtan lefeküdtél a pofon után aludni ???? Fel sem hoztad neki a dolgot, meg sem próbáltad tisztázni ???
Ritka nyugodt természeted van !
Menj oda, és vágd pofon te is. De valami óriási baromi nagyon adj.
Nem fog mégegyszer így viselkedni.
Ha egy pofon elcsattant es nem lett következménye, lesz még társa a dolognak , sajnos!
Lesz még monokli, ez az
Biza ezt nem kellett volna szó nelkul hagyni!
Erre nem volt joga. Ez súlyos büncselekmény, a testi épségedre tör.
Szép. Ennek a házasságnak VÉGE.
Nem jöttél rá?
Az ágy másik oldalára húzódva, de lefeküdtem.
Még nem hoztam fel neki a dolgot.
Hogyan kellene tisztáznom?
Az biztos, hogy ritka nyugodt természetem van!
Én is dolgozom, csak ő utána általában a haverokkal alkoholmentes sörözik.
Vágjam pofon én is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!