Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? Miért ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Miért ilyenek a mostani fiatalok? Kort is és nemet is lécci.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok nem próbáltam még a cigit. Inni is max szülinap,szilveszter(itthon mert nem járok bulizni) és akkor sem vedelek. Szűz vagyok és még barátom sem volt. Nem vagyok egy szépségkirálynő de nem is vagyok annyira csúnya. Sminkelni is visszafogottan. Miért ítélik el a hozzám hasonló lányokat? Miért közösítik ki őket? Miért a tiniribancok kellenek a pasiknak?(nem arra gondolok, hogy szép csaj és törődik a külsejével hanem arra aki 13 évesen már nem szűz és hogy miket tett meg mindenféle pasinak)
2013. márc. 29. 20:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem az olyan pasikat kersem ezt egy szoval se mondtam de ha ez jött le akkor mondom: akár merre nézek mindenhol azt látom hogy az olyan lányokrol beszélnek ő utánuk futnak :/ van kivétel természetesen mert legjobb barátom is normális de kevés a normális ember... Hát ha nem közözítenek ki akkor nemtudom mi hogy hiába vagyok kedves stb... Az első perctől lenéznek mert én nem olyan vagyok mint ők ezért szarnak az emberre és hozzà se szolnak...
2013. márc. 29. 21:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy lassan ott tartok h szarok az ilyen emberekre én is és el vagyok azzal a pár normális emberrel akit a barátomnak mondhatok és nem beszélnek ki a hátam mögött. :-\
2013. márc. 29. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Inkább te nézed le őket, ezt megérzik és ezért nem akarnak veled jóba lenni...
2013. márc. 29. 21:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Valószinü hogy én...sok féle ismerősöm van. Ha meg nem ismerek valakit akkor nem itélek...ezt üzenem a válaszolónak is
2013. márc. 30. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Már nem azért de a kérdésedből süt a lenézés.

"Miért a tiniribancok kellenek a pasiknak?"" 13 évesen már nem szűz és hogy miket tett meg mindenféle pasinak"

Ez mi ha nem lenézés?Tiniribanc?? Fogadjunk nem is ismered a lányt, nem ismered milyen az élete , nem ismered a személyiségét csak ennyit tudsz róla, hogy szeret pasizni és akkor máris "tiniribanc". Lehet, hogy tök kedves lány és semmi baj vele! ahhoz meg neked az ég világon SEMMI közöd nincs, hogy milyen kapcsolatai voltak. Féltékeny vagy ? Nem? Akkor meg miért izgat ?

21L

2013. márc. 30. 11:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy aki így viselkedik nem lehet normális.Van pár ismerősöm akinek tudom a családi hátterét stb és szar a szituja mégis normális marad. Van akinek szintén szar a szitu de teljesen "elromlik". Pedig mind a két esetben lehet tök normálisak lennének. Van viszont olyan akinek sinen van az élete semmi probléma mégis mindenfélét láttam és hallottam róla és a környéken mindenki tudja, hogy miket csinál és a felnőtteknek is ugyan ez a véleményük. Viszont nem ez volt a célom a kérdés kiírásával és nem látom értelmét tovább "vitatkozni" mert úgyis mindenkinek más a véleménye. Ki milyen ember, mik a tapasztalatai. Napokig lehetne sorolni az érveket ellenérveket.
2013. márc. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!