Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? Miért ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Miért ilyenek a mostani fiatalok? Kort is és nemet is lécci.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok nem próbáltam még a cigit. Inni is max szülinap,szilveszter(itthon mert nem járok bulizni) és akkor sem vedelek. Szűz vagyok és még barátom sem volt. Nem vagyok egy szépségkirálynő de nem is vagyok annyira csúnya. Sminkelni is visszafogottan. Miért ítélik el a hozzám hasonló lányokat? Miért közösítik ki őket? Miért a tiniribancok kellenek a pasiknak?(nem arra gondolok, hogy szép csaj és törődik a külsejével hanem arra aki 13 évesen már nem szűz és hogy miket tett meg mindenféle pasinak)
2013. márc. 29. 20:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

szerintem legyél büszke magadra mert a mai világban nehéz megtartani a "szintet" :) az meg hogy mások mit csinálnak sz.rd le magasról :)

20L

2013. márc. 29. 20:06
 2/16 anonim ***** válasza:

Amiket írsz magadról, azok jók. Én irtózom a ribancoktól..

15F

3/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért a páwahercegek között válogatsz? A normális fiúknak te vagy az álma,csak nem veszed őket észre..
 4/16 anonim ***** válasza:

Mert ők kétségbeesetten tesznek azért, hogy a figyelem középpontjába legyenek.

Addig érdekesek, míg kiverik a hepajt. De ne izgulj, a hátuk mögött ugyanúgy kibeszélik és leszólják.

Amúgy a fiúk azért rájuk figyelnek fel... amiért te is a kirakati ruhát látod meg előbb. Mert ők ott vannak kéznél. Te meg a sarokban.

5/16 anonim ***** válasza:
100%

A média manipulációs hatása, az internet és a rossz szülői nevelés. Szerintem ez a 3 oka van annak, hogy elkorcsul ez a világ.

De jó látni, hogy vannak még normális lányok. :)

2013. márc. 29. 20:10
 6/16 anonim ***** válasza:
3-asnak igaza van, talán neked sem a páva fiukák között kéne válogatnod és akkor nem lenne ilyen baj
2013. márc. 29. 20:16
 7/16 anonim válasza:
Szerintem is örülj, hogy ilyen vagy...hidd el, később nem fogod bánni, akkor sem, ha most ez a "menő".
2013. márc. 29. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem közösítik ki a normális lányokat sem. Ha te ki vagy közösítve az más miatt van... Elkéne ezen gondolkodnod..

21L

2013. márc. 29. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
16 eves vagyok es lany a tavaj nyaron bekerultem egy rosz tarsasagba nekialtam szivarazni inni fuvzni pasizni bulizni 3szor voltam alkoholikus komaba szuz se vagyok de most ket honapja talalkoztam egy nagyon rendes sraccal es minden megvaltozott azota sem iszom cigizem vagy fuvezem es orulok hogy igy lett mert rajottem hogy az amit az elmult evben csinaltam az nem volt hejes tarcsd magad ahoz aki vagy es ne valtozz meg masok kedveert hidd el nem eri meg es hidd el az oan parti cicakat a fiuk kihasznaljak igazabol mindenyik egy te fele lanyt keres;)
2013. márc. 29. 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Sz@rok a mostani fiatalokra.

22/F

2013. márc. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!