Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem élte ki magát de szeret -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élte ki magát de szeret - tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Majdnem 10 éve vagyunk együtt a barátommal, mindkettőnknek a másik volt az első. Nála többször is felmerült az, hogy nem élte ki magát (nekem is meg-meg fordul a fejemben, de ha választanom kell, ezerszer ő, mint néhány kósza kaland), ami többek között nem rég ahhoz vezetett, hogy szétmentünk. Azonban elég hamar feltűnt megint, hogy nagyon hiányzom neki és az élete nélkülem mit sem ér, mivel szerettem én is, kibékültünk. Nem tudom, ezen túl tudott-e lépni, nem vagyok benne biztos, félek, hogy mi van, ha megint előjön ez....neki ez főleg az önbizalom hiányából fakad szerintem. Van olyan, aki ezt érezte / párja így érzett és végül együtt maradtak boldogságban? Lehet, hogy a szakítás elég pofon volt neki, hogy rájöjjön, mi a fontos az életben?
2013. márc. 29. 18:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez a "nem élte ki magát" szöveg engem annyira irritál. Ilyen nincs. Ha szeretek valakit akkor azzal akarok lenni, nem akarom kiélni magam előtte, se utána, sose akartam másokkal lefeküdni se semmit csinálni, ahogy a párom sem. Ha nektek nem elég a másik, másra vágytok, akkor az nem amiatt van hogy nem éltétek ki magatokat hanem egyszerűen nem illetek össze, ráuntatok a másikra már, hagytátok elmúlni azokat az érzéseket amik a kapcsolat elején olyan csodálatosak voltak és innentől (szerintem) nincs is értelme.
2013. márc. 29. 20:26
 12/12 A kérdező kommentje:

20:26

Ez nem ilyen egyszerű. Az lenne, ha megcsalnánk egymást és közben azt hangoztatnánk, ez azért van mert nem éltük ki magunkat de nagy a szerelem. Nem tettük, nem is tenném és ő sem. Itt a nagy szerelem, az egyszer élünk, a későbbi esetleges megbánás a kérdés. Mint tudjuk, az időt visszapörgetni nem lehet...

2013. márc. 29. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!