Nem szeret a kislanyom? Hasonlo tapasztalatok?
Figyelt kérdés
11 es fel hos a kislanyom es nem szereti ha puszilgatom es eltol ha olelgetem ha olbe veszem akkor rogton le akar menni!miota megszuletett mindig sokat babusgattam semmi rossz nem erte miert csinalja ezt?Van olyan akinek volt hasonlo es valtozott kesobb?2012. márc. 13. 08:42
1/5 anonim válasza:
szia! szerintem ilyen típus. A kisfiam 21 hónapos, világ életében ilyen volt, ha megkérdezem, hogy adhatok-e egy puszit, akkor rázza a fejét, és nevetve menekül. Ölelgetni se lehet. Csak akkor jön oda ölelésre, ha épp valami baja van, és vigaszra vágyik. Úgyhogy szerintem ő ilyen fajta. Most abban reménykedek, hogy a kistesó nem ilyen lesz, legalább egyikük engedje már meg, hogy szeretgessem :)
2/5 anonim válasza:
Dehogynem szeret!
Csak valószínűleg nem a testi érintés lesz a szeretetnyelve.
(Ajánlom nagyon: Gary Chapman: a gyerekek 5 szeretetnyelve c. könyvet, van felnőtt változat is, az is nagyon jó, ebből kiderül, hogy különböző emberek különböző módon érzik "szeretve magukat", és ez gyerekkorban kezd kialakulni)
Valószínű, hogy babakorban sem ez volt számára a legklasszabb, csak akkor még nem tiltakozott. :o)
Egyik lányom ilyen nekem is. Sokszor el is tol magától. Most, 4,5 évesen kezd néha odabújni, meg puszit adni nekem.
A másik lányom meg mindenkihez "odadörgöli magát", bújik.
Nagyon különbözőek!
3/5 anonim válasza:
Ugyan már,dehogynem szeret...mindössze nem az a bújós típus.Még...
4/5 anonim válasza:
A lanyom is ilyen, ő egy eves. Csak akkor van szeretgetes, meg bukás, ha ő akarja. De én ne puszilgassam, meg ne ölelgessem, neki erre "nincs ideje". Ettol meg szeret, csak sokkal fontosabb dolgai akadnak. :)
5/5 A kérdező kommentje:
En ugy biztam benne,hogy valtozik idovel amikor kisebb baba volt akkor is volt olyan,hogy simiztem a fejet o meg elkapta a kezem es leszedte a fejerol.
2012. márc. 13. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!