Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem élte ki magát de szeret -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élte ki magát de szeret - tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Majdnem 10 éve vagyunk együtt a barátommal, mindkettőnknek a másik volt az első. Nála többször is felmerült az, hogy nem élte ki magát (nekem is meg-meg fordul a fejemben, de ha választanom kell, ezerszer ő, mint néhány kósza kaland), ami többek között nem rég ahhoz vezetett, hogy szétmentünk. Azonban elég hamar feltűnt megint, hogy nagyon hiányzom neki és az élete nélkülem mit sem ér, mivel szerettem én is, kibékültünk. Nem tudom, ezen túl tudott-e lépni, nem vagyok benne biztos, félek, hogy mi van, ha megint előjön ez....neki ez főleg az önbizalom hiányából fakad szerintem. Van olyan, aki ezt érezte / párja így érzett és végül együtt maradtak boldogságban? Lehet, hogy a szakítás elég pofon volt neki, hogy rájöjjön, mi a fontos az életben?
2013. márc. 29. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
menjetek együtt swinger klubba:)
2013. márc. 29. 19:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, látom átment a kérdés komolysága :)
2013. márc. 29. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
1-nél a pont. Egy próbát megér. Ott nem kötelező semmi, nézni ér, s meglátjátok, hogy tudna-e mással szexelni vagy sem. Ahogy te is.
2013. márc. 29. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj..

ki akarjátok élni magatokat (amihez más egyedek kellenek), de együtt akartok lenni... ez látszólag ellentmondásos, úgyhogy vagy megegyeztek, hogy beengedtek egyéb személyeket ideiglenesen a kapcsolatba (szigorúan kihasználás jelleggel), vagy pedig közösen vágtok neki a dolognak.. és erre vonatkozott az első válaszom

vagy lemondtok a dologról, mert szeretitek egymást:) házasodjatok össze, akkor össze lesztek kötözve, távoli gondolatnak fog tűnni a kalandozás:)

kb ezt sűrítettem bele a swingerpartyba na:D

2013. márc. 29. 19:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Nah, így már oks :) Hát részemről a kapcsolatunk fontosabb, semmiképp sem tudnám őt megcsalni - egy hullámvölgyben elég komoly lehetőségem adódott rá, de képtelen vagyok erre, még ha morálisan megmagyarázható is lett volna - de szerintem erre ő sem lenne képes. Szóval valószínűleg maradna a házasság és vágjunk neki, csak erre neki megkéne "érnie", amit meg erőltetni nem nagyon szeretnék, csak félek, ha soká várok, "két' szék közül....
2013. márc. 29. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:

áá, már cseszheted, lehúzták...:D

épp ezért amúgy megcsalást nem is említettem! beszéljetek róla nyiltan.. ahogy nézem mindketten tisztában vagytok vele, hogy mindkettőtöknek "kalandhiánya" van.. vagyis ha közösen mentek bele, akkor egész tűrhető rizikófaktor mellett egymást mellett tudnátok kiélni magatokat

mondjuk egy harmadik személy az ágyban... egyszer pasi, egyszer nő, csakhogy fair legyen:D vagy egy másik párossal együtt... a lényeg ott van, hogy egyikőtök se tekintse megcsalásnak:) ehhez ugyan le kell győzni egy féltékenységi érzést is, és figyelni kell a kockázatra is, miszerint elcsábíthatják a másikat... bár 10 év után szerintem az embernek nincs kedve teljesen új kapcsolatot kezdeni:D

bár igazából a házasság ötletét jobban támogatom, merthát az a tiszta meg erkölcsös meg ilyesmi, de a kérdés a kiélésre vonatkozott, én pedig tisztes válaszoló módjára (és annak ellenére, hogy erőteljesen lehúzták a válaszomat) igyekszem minél több ötlettel előrukkolni, hogy megoldjam a Kérdező problémáját!;) :D

2013. márc. 29. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is, talán be kellene vonnotok alkalmi partnereket, ha nem ódzkodsz más nők testétől, és ha ő nem ódzkodik más férfiaktól.

A párom szüleivel ez volt... 20/21 évesek voltak, amikor a barátom megszületett, 4 éve jártak. Az apja néhány hónap után kitalálta, hogy nem élte ki magát, és bár nem váltak el akkor, szakítottak, hogy kalandozhasson. A pasas kefélt egy kupac nővel, közben a feleségét is megrakta, amikor olyan kedve volt, de volt, hogy hetekig nem bukkant fel. A felesége nagyon szenvedett, de elég jellemgyenge ember lévén 8 évig nyelte a dolgot, míg végül valahogy elváltak.

Megértem a pasast is, a nőt ismerve. Tudom, milyen volt a barátom anyja a kapcsolatuk elején, én is megcsaltam volna, mert rettenetes volt. Mindketten azok voltak, de ezzel nem lett volna semmi baj, ha nem vállaltak volna gyereket olyan korán. A barátom a mai napig futja a tiszteletköreit a szakembereknél.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez komoly dolog. Ha együtt akartok maradni, megoldást kell találnotok.

2013. márc. 29. 19:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom és azt is, ő sem veszi ezt fél vállról, nagyon lelkiismeretes ember. De sajnos jelenleg - később nem tudom , mi lesz - nem tudom elképzelni, hogy swinger/hármas, stb felállásokat, mikor külön voltunk is nagyon féltékeny volt, hogy kivel mit csinálok, holott kvázi közös megegyezéssel mentünk szét. Persze akkor sem történt semmi egyikünk részéről sem mással.
2013. márc. 29. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:

hát akkor marad kettesben..

ebben az esetben durvuljatok egy kicsit:D mármint az együttlétek ne olyan meghitt, szerelmetesek legyenek, hanem vadak, dominánsak.. nyilván nem mind, csak igény szerint:D

gondolok itt különböző szerepjátékokra, pl megerőszakolós, diáklányos, krvás-stricis, ilyesmi.. kikötözés akár, ha van hozzá kedvetek:D

esetleg amit még kreatívnak tartok.. szerepjátékozzatok, de ne csak az ágyban

például menjetek külön le egy diszkóba, és játszátok el, hogy most találkoztok.. pl ott ülsz a pultnál, ő odamegy, meghív egy körre, elhív táncolni, letapiz, "hazavisz" stb..:D ez újdonság erejével tud hatni, feldobhatja és megvadíthatja a dolgot, valamilyen szinten kiélhetitek a vadabb vágyaitokat:)

2013. márc. 29. 20:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Na ez egy igencsak jó ötlet :) :P
2013. márc. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!