Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a mentoromba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a mentoromba, de van barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van barátom 3 éve, de az utóbbi időben (fél éve) teljesen ellaposodott a kapcsolatunk! Már olyan, mintha barátok lennénk, tehát tök jól elvagyunk, de már szexuális életünk sincs, persze ez azért is van, mert lett egy betegsége (amit már kezelnek) és amiatt lecsökkent a libidója. Most az egyetemen kaptam egy mentort, mert "hátrányos helyzetű" vagyok...és amióta megláttam, csak rá tudok gondolni...:S mindig a tekintetére, a szemére, mosolyára gondolok...

Nem hiszem, hogy ez egy fellángolás, mert akkor nem gondolnék rá minden perben, órában...

Nem tudom, mit tegyek...próbáljam helyrehozni a 3 éves kapcsolatomat? Nem tudom, van-e értelme...!

Vagy hagyjam ott? Most nem feltétlenül a másikért, hanem mert lehet, hogy már nem fog sose működni ez a kapcsolat?!

Már próbáltam megbeszélni a barátommal, mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó. Azt mondta, persze, változtatunk...Hát nekem nem úgy tűnik:S

Megcsalni nem akarom!!! Tehát nem kell itt lehurrogni, mert arra nem lennék képes...ez a "baj", akkor most nem dilemmáznék ezen:S

2009. szept. 19. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Honnan veszed hogy a mentorodnak tetszel? Nagyon természetesnek veszed, hogy ha otthagyod akkor együtt lehetsz ezzel a másik sráccal. Holott annak több mint valószínű hogy nem is tetszel, mert van melletted kb 60 mentoroltja, és a nevüket se tudja egyiknek se, plusz az ilyen srácok nagyon népszerűek és kizárt hogy ne legyen barátnőjük. Meg a mentor amúgyis nem arra való hogy kikezdjünk vele hanem azért van, hogy segítsen. Nekem soha eszembe nem jutott volna a mentorommal kikezdeni. Volt barátnője, nekem is barátom, plusz ő csak az az ember volt a szememben, aki segít az elsősökön.

Ne vedd készpénznek, hogy lenne hova menned ha otthagynád a barátodat.

2009. szept. 19. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha figyeltél volna a kérdésemre, még le is írtam, hogy nem a másikért akarom otthagyni, hanem mert úgyérzem, hogy nem működik a kapcsolatunk és ez csak rá tesz egy lapáttal, hogy mindig másra gondolok...!

Nem mondtam, hogy összejönnék vele...

De így, hogy mást szeretek, felesleges egy másik kapcsolatban szenvednem...legalábbis így érzem...!!!

2009. szept. 19. 10:44
 3/5 A kérdező kommentje:

jah egyébként mellettem 5 mentorált van, és nincs barátnője...

És tudja a nevem:D

2009. szept. 19. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ha úgyérzed nemjó már a kapcsolatod, akkor szakíts, de ne a mentorod miatt. úgyis esélytelen a dolog.

főleg ha másba vagy szerelmesn (ami plátói, most szólok)akkoris szakíts, mert igazságtalan a barétoddal szemben

2009. szept. 19. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a kapcsolatod már kihűlt a barátoddal és a lelked mélyén már te is másra vágysz, ezért érzed úgy, hogy szerelmes lettél egy másik férfibe. Én sose értettem azokat az embereket, akik már csak azért vannak a párjukkal, mert X éve együtt vannak, de már érzelmek alig vannak, csak viták és egyedül a megszokás tartja őket össze. Még régebben írtam egy másik kérdésbe, hogy ilyen alapon, hogy "3 év mégis csak három év", és ezért nem hagyod el, hiába nem szereted, akkor abból 4 év, 5 év, 10 év, stb. is lehetne, azaz akár hozzá is mehetnél, mert az együtt töltött időt "ragasztónak" tekinted, és abból csak egyre több lesz...

Fiatal vagy, előtted az élet, keress egy olyan embert aki mellett boldog vagy, mert így csak a langyos sz*rban ülsz (mert ez a legegyszerűbb, nem kell semmit se csinálnod, és nem is vagy egyedül).

Szóval, rajtad áll, hogy maradsz ebben a viszonylagos "kényelemben" (de lehet, h sose leszel igazán boldog és elmegy melletted az élet), vagy kockáztatsz és így vagy megtalálod a boldogságot (ha nem is a nagy Ő jön először veled szembe, attól még sok mindent hozhat egy új kapcsolat a mostanihoz képest), csak ekkor benne van a pakliban, hogy (egy ideig) egyedül is maradhatsz (azért egyetemistaként ez se olyan szörnyű).

Ezeket a dolgokat a mentortól függetlenül írtam, az hogy mit csinálsz vele, azt te érzed, de hidd el, hogy itt nem ő a "főszereplő".

2009. szept. 19. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!