Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, vannak olyan 13-16 éves lányok, akiknek nem csak a külső számít a fiúknál?
nem kell nyárig várnod, már ma is elkezdheted. Interneten ezer egyszerű gyakorlat van amit otthon tudsz csinálni, 14 évesen meg úgyis nyüzüge vagy és nehéz izmot építeni.
amúgy ebben a korban lehet bármit mondani, a külső nagyon nagy dolog. Mindenki tapasztalatlan, és nem hosszú távra tervez ilyenkor az ember. Tudod YOLO, ahogy jön egy szebb pasi, máris dobjuk a régit. Ez hormon dolog meg fiatalság bolondság, de ha te is jópasi lennél akire buknak, akkor te sem a kedves csajokra mennél hanem a dögösökre akikre egyből feláll.
Ha a kedves pasi akarsz maradni, akkor max kedves csaj jöhet be, de csak akkor ha már a csaj kipróbálta/lemondott/rossz kalandja volt a rosszfiúkkal. Ez majd nagyon jó lesz h huszonéves leszel, bár akkor sem gond ha van benned egy adag olyan sárm ami megfog egy csajt.
És ne tagadd, de neked is baromi fontos a külső. Te sem fogsz egy csúnyára/kövérre rámozdulni, pedig biztos helyesek és kedvesek.
Bár már a kérdésben lévő korosztályból kicsúsztam egy évvel :), de én ilyen lány vagyok... Eléggé nyomi srác tetszik már egy éve, beszélgettünk is nyáron, de ő a szépségeszményekért van oda :') Szóval semmi önkritikája nincs szegénynek. (Pedig velem még chaten normális volt, csak személyesen soha nem beszélünk)
17L
Engem egyáltalán nem a külső érdekel leginkább a személyisége,de nyilván az is plusz pont.
Tanács ha a lánynak csak a külső számít akkor hagyd ott a franba a ribizlit:) (mondjuk ebből már sajnos sok van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!