Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért istenititek a duci lányokat, amikor a vékonyabbakkal jártok?
A frusztráció?!hát nem tudom...tudtommal nem csalódtam semmiben,bár lehet ez a szó túl nehézkes neked.Előzőnek üzenem,miután leírtam a kis memoáromat,rájöttem,húúú mi is van abban a helyzetben,ha a válaszadó fiú volt....mindegy így jött ki.:-)
Köszönöm a nyelvtani kisegítést,egész életemben így írtam,és most rájöttem miért is érdemes ide feljárni,újakat is tanulhatok,bár nyelvtanból elég jó voltam mindig,de ezek szerint még sem eléggé jó.
Tisztelt....a képeidből én a hármas vagyok,szóval biztosan nem én vagyok álmaid nője,bár nekem az övénél kicsit nagyobb a hátsóm,sosem szégyelltem,és továbbra sem fogom.A leírásodból,amit úgy értelmeztem kicsit,az én írásomnak szántad válaszul:tudod nem szeretem amikor minket,nem xs-s modelleket igénytelennek tartanak olyan emberek,akiknek esetleg isten adta adottságuk,hogy mindig tökéletes az alakjuk.Lovagolok 8 éves korom óta,szóval kis matek... több mint 21 éve.Az egyik legjobb izommozgató,és testformáló sport,mert a lovaglás is mint az úszás az összes izmot megmozgatja.De fogyásra nem alkalmas,nem mintha valaha is próbálkoztam volna vele,viszont nagyon jó tartást ad az illetőnek aki ezt a sportot választja.De nekem is csak hobbi,amit imádok,nem hiába ez a szakmám,és a lovak megtanítottak sok mindenre.Te igénytelennek tartasz engem,mert van rajtam pár kiló plusz,én viszont élvezem,a páromról nem is beszélve.Én viszont lenézlek téged mert,ok nélkül teszel jelzőket olyan emberekre,akikről fogalmad sincs,és az a baj,hogy ezt ráadásul nem egy embernek teszed,hanem többes számban mondod.Sosem voltam vékony,és szerintem sosem lehetnék,max ha éheznem kellene,mivel már a testfelépítésem is olyan,hogy vastagabb a combom,és kerekebb a fenekem az átlagosnál.Ha fogynék is,szerintem előbb a mellemről fogynék és nem az alsó felemről.Ennyi.Nem értem miért kell,ótvar megjegyzéseket tenni,a másik oldalra,hogy igénytelen...és igen jöhetnek a kis mosolyaid továbbra is,hogy ez engem zavar...igen zavar,mert azt hittem egy felnőttel beszélgetek de rájöttem,hogy kis nyalóka gyerek vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!