Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmelegedő szeretői kapcsolat vagy picit lapos tartós kapcsolat? Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Jelenleg döntési helyzetben vagyok magammal szemben.Az új izgalmas, de kockázatos, a régi stabil de már nem lángoló.Meddig lehet ezt a\'kettős\'életet élni érzelmi viharokkal?2009. szept. 19. 02:39
21/31 anonim válasza:
Én vok az uccsó :). Nagyon kis kényelmes vagyok, de már úgy vagyok vele, ŐRÜLTEN élni sokkal de sokkal jobb. Ha sosem kockáztatsz, akkor hagysz elúszni minden jó lehetőséget. Persze az is benne van, hogy becsúszik valami nem éppen jó, de kérdem én: Jobb unalmasan élni? Szerintem nem!!! :)
22/31 A kérdező kommentje:
Szió 'uccsó'!Mennyi év tapasztalata szól belőled?Mindenféle hátsó szándék nélkül!Csak érdekességként.....
2009. okt. 11. 22:50
23/31 anonim válasza:
Kevés! 21 év áll mögöttem, de azt állítom sokkal durvább dolgokat éltem át eddig, mint amit kellett volna, 21 évesen!!! Remélem sikerült megoldani a helyzetet, leírhatnád mi történt!
24/31 anonim válasza:
Szóval a régi már csak azért jo, mert van ki fizesse a lakást?? Azért nem hagyod ott, mert akkor neked kéne fizetned a lakásodat. De az új az jöhet, mert szép ingekben jár, annak ellenére, h jópár szeretöje van melletted. önzö ribanc vagy.
25/31 anonim válasza:
Mi lesz, ha majd ez is ellaposodik? Akkor megint jön egy következö szeretö?
26/31 anonim válasza:
Megérdemelnéd, ha végül mind a 2 dobna téged.
27/31 anonim válasza:
Most majd dobja az új párod a a többi csajt érted, legközelebb meg majd ugyanezt megteszi veled egy fiatalabb, izgalmasabb lányért, mert veled már "lapos" lesz neki. Aztán meg lesz sírás.
28/31 anonim válasza:
Nem akarsz két szék közé esni. Vagyis arra azért jó lenne a mostani is, h eltartson?
29/31 anonim válasza:
Szerintem hagyd el a mostani párod, mert jobbat érdemelne. Nem egy olyat, aki csalja.
30/31 anonim válasza:
Helló! Nemtom olvasod-e még ezt az egészet, ami itt folyik, de most ránéztem a kérdésedre és feltűnt az utolsó pár válaszoló sztem egy és ugyanaz. Csak a szívedre hallgass! = én az "uccsó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!