Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felmelegedő szeretői kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmelegedő szeretői kapcsolat vagy picit lapos tartós kapcsolat? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Jelenleg döntési helyzetben vagyok magammal szemben.Az új izgalmas, de kockázatos, a régi stabil de már nem lángoló.Meddig lehet ezt a\'kettős\'életet élni érzelmi viharokkal?
2009. szept. 19. 02:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
ha van egy ami működik akkor ne hagyd azt ott, más akármilyennek örülne pl én...17F
2009. szept. 19. 02:52
 2/31 anonim ***** válasza:
77%
én maradnék a biztos úton és hagynám a fenébe a szeretőt, mert csak gondok okozója lehet, főleg, ha kiderül...
2009. szept. 19. 07:47
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet undorító amit írok, de: VÁLASZD A "SZERETŐT" . Attól én nem maradnék azon az úton amin járok, mert megszokott, tudom milyen a másik, biztos, stb. Kérlek ha kezd érzelem lenni a dologban, értékeld annyira a harmadik felet, hogy őt választod. De ne húzd az időt, és ne szédítsd őt sem, és magaddal se szúrj ki. így lehet a barátodnak/nődnek is adsz egy esélyt a jobb életre! Sok sikert!!! :)
2009. szept. 19. 10:14
 4/31 anonim ***** válasza:
Az új sem lesz mindig új és izgalmas, egy idő után az új kapcsolat sem fog már úgy lángolni, és akkor mit csinálsz, állsz megint egy ajtóval tovább? Ez szerintem nem így működik. Egy kapcsolatnak megvannak a lépcsőfokai, nem lehet örökké a kezdeti stádiumban maradni. Ha szereted a barátodat akkor szerintem ne hagyd ott egy kis izgalom kedvéért.
2009. szept. 19. 12:57
 5/31 anonim ***** válasza:
De ha a másikkal jobban érzi magát, mért maradna a mostanival? Meg kell próbálni, nem kell félni az újtól. Persze ezt nem egy 40 év körüli embernek mondanám...
2009. szept. 19. 14:01
 6/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Soha nem voltam nőként ilyen helyzetben, ezért elég nehéz megélnem.30as éveim elején járok,évek óta 1ütt egy okos, értelmes,humoros,megbízható pasival,de félek a megállapodástól-ismerve lendületes énemet.A szeretőm viszont hihetetlen jóképű,cingár teste ellenére szexisnek találom,jó vele az ágyban,okos és vezető pozícióban van,de megnézi a vonzó, modell alkatú csajokat, ráadásul tudja mitől döglik a légy.De nem egy mindennapi pasi..

2009. szept. 19. 14:17
 7/31 anonim ***** válasza:
Lehet az én felfogásommal van gond, de szerintem a srácért odavagy és akkor pedig tessék úgy dönteni, hogy jó legyen neked!!! Kitűnik az írásodból, hogy jól megvagytok és kell neked. Leírhatnád milyen, hogy viselkedik veled.:) meg mennyi idős stb.
2009. szept. 19. 14:39
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Na hoppá,egy rokonszituáció. Én addig ingáztam,kb fél évig a 2 közt,hogy a szerető megunta. Pont akkor,azokban a napokban,mikor el akartam mondani neki,hogy én már többet érzek,és érte otthagyom a régit. Nahát,én így jártam. Nem kell a régi,unalmas, mindenbe belekötő férfi. Válaszd a szeretőt,aki nap,mint nap elmondja,milyen jó nő vagy. Én legalábbis így voltam,bár lekéstem. Ezen a napom,a tartós kapcsolatomat is felszámoltam,rossz volt eleinte,de jó döntés volt. Te szeeted igazán bármelyiket is? Mert én magamba néztem,és nem szerettem igazán egyiket sem. Gondold át,és légy ügyes!
2009. szept. 19. 16:10
 9/31 A kérdező kommentje:

Jólesik hogy segíteni szeretnél, szeretnétek.

Sajnos tudom, hogy 50 nőből 49 a biztos,tartósat választaná(10 hóval idősebb nálam) a bizonytalan-szerető(10 hóval fiatalabb)helyett.A barátnőim is a 49be tartoznak.Lehet h velem van a baj?!Bekattantam?

Tulajdonképpen jelenlegi kapcsolatommal semmi gond,jól megvagyunk,egy hullámhosszon vagyunk,de egy ideje nem működött a szeretkezés köztünk,mikoris belépett az életembe'a szerető'7 hóval ezelőtt.Azóta 1-2 alkalmat leszámítva csak vele szeretkezem.(Ez elég nagy gond,főleg a páromnak!Beszéltünk már róla, de nyilván nem mondhatom meg neki h van valakim.)Talán picit érzelmileg hidegültem el a mostani páromtól és nyersen hangozhat, de lehet h már nem vagyok szerelmes(ezért nem akarok szeretkezni vele?) és belehabarodtam az új pasiba,akit jobban kívánok,nagyon fel tud izgatni és izgalmasabb vele az ágyban.Feltehetően imponál h magas beosztásban van,többdiplomás,céges autó,lakás,elegáns-ízléses ingekben jár és másban is hasonló az ízlésünk.De ő is mondta h nem mehet sokáig ez így,ő is megszeretett és érzelmileg neki sem egyszerű.

Érzem hogy megbánnám azt is,ha a mostani párommal szakítanék és azt is, ha nem adnék esélyt az újnak.

Ki tudna nekem ebben segíteni???

2009. szept. 19. 16:10
 10/31 anonim ***** válasza:
Én sajnos a szerető lettem, 7 hónapja és kb 2 hónapja vacillál, azt mondja nem tud dönteni, de most eldöntötte, ha egy hét múlva sem tudja, akkor nem kínoz tovább... írtó rossz érzés, mert tudom, hogy érez vmit, csak ez még úgy látszik nem elég ahhoz, hogy megtegye a lépést. Te nem tudod ez mért van???
2009. szept. 19. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!