Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmelegedő szeretői kapcsolat vagy picit lapos tartós kapcsolat? Melyiket választanád?
Köszönöm a válaszokat!
Soha nem voltam nőként ilyen helyzetben, ezért elég nehéz megélnem.30as éveim elején járok,évek óta 1ütt egy okos, értelmes,humoros,megbízható pasival,de félek a megállapodástól-ismerve lendületes énemet.A szeretőm viszont hihetetlen jóképű,cingár teste ellenére szexisnek találom,jó vele az ágyban,okos és vezető pozícióban van,de megnézi a vonzó, modell alkatú csajokat, ráadásul tudja mitől döglik a légy.De nem egy mindennapi pasi..
Jólesik hogy segíteni szeretnél, szeretnétek.
Sajnos tudom, hogy 50 nőből 49 a biztos,tartósat választaná(10 hóval idősebb nálam) a bizonytalan-szerető(10 hóval fiatalabb)helyett.A barátnőim is a 49be tartoznak.Lehet h velem van a baj?!Bekattantam?
Tulajdonképpen jelenlegi kapcsolatommal semmi gond,jól megvagyunk,egy hullámhosszon vagyunk,de egy ideje nem működött a szeretkezés köztünk,mikoris belépett az életembe'a szerető'7 hóval ezelőtt.Azóta 1-2 alkalmat leszámítva csak vele szeretkezem.(Ez elég nagy gond,főleg a páromnak!Beszéltünk már róla, de nyilván nem mondhatom meg neki h van valakim.)Talán picit érzelmileg hidegültem el a mostani páromtól és nyersen hangozhat, de lehet h már nem vagyok szerelmes(ezért nem akarok szeretkezni vele?) és belehabarodtam az új pasiba,akit jobban kívánok,nagyon fel tud izgatni és izgalmasabb vele az ágyban.Feltehetően imponál h magas beosztásban van,többdiplomás,céges autó,lakás,elegáns-ízléses ingekben jár és másban is hasonló az ízlésünk.De ő is mondta h nem mehet sokáig ez így,ő is megszeretett és érzelmileg neki sem egyszerű.
Érzem hogy megbánnám azt is,ha a mostani párommal szakítanék és azt is, ha nem adnék esélyt az újnak.
Ki tudna nekem ebben segíteni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!