Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tűrjek még? Van ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrjek még? Van ennek még értelme?

Figyelt kérdés

A barátom egyre többet iszik,nemcsak hétvégén már a haveri bulikban hanem már nem tud úgy hazajönni munkából hogy ne lenne benne egy-két sör.

Ha nem iszik rendes, csak ha beiszik akkor nem foglalkozik semmivel van hogy az egész fizetését elveri.

Nekem nagyon elegem van már,immár 3. este vagyok egyedül és haza se jön a munkából hanem egyből kocsma, hajnalban botorkál elő. Persze reggel én korán kelnék, hullafáradt vagyok egész nap.és ő alszik, meg ha csörgök morog, kiabál.

Semmi se jó amit teszek, mindenbe beleköt. NEkem kell gondoskodnom mindenről, ő semmiben nem segit,már beleőrülök. Próbálom álcázni de mindnki látja hogy szarul vagyok/unk.

Mondtam neki hogy elhagyom de már ez se érdekli, kérdezetm vn-e valakije, azt mondja nincs.

HA kizárom felveri az egész házat, igy is égő nemhogyha végigveri az ablakokat.

NEm tudom mit tegye, én tudnék neki segiteni mert az anyja is alkesz és nem foglalkozik vele,más nincs aki segitene, de elutasit és ha mondom annál inkább teszi.

Hogy vegyem rá az elvonóra? Elhagyjam vagy bezséljek a lelkére?

Szeretnék neki segiteni, szeretném ha minden úgy lenne mint fél éve, már szexelni se szoktunk, csak kéthetente.Érzem hogy utál már szinte, mert megmondom mit csináljon...csak jót akarnék de csak a rossazt kapom.

Mit tennétek a helyemben?

Volt már valaki hasonlóban?

Van ebből kiút?Remény?

2009. szept. 19. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hajtsd el az anyjába, és gyere hozzám! Ha most ilyen, később még rosszabb lesz. Egy alkoholista mindig alkoholista marad.
2009. szept. 19. 05:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen a párodnak segítség kell, ez nem kérdés! Rá kéne jönnöd, h miért csinálja, miért iszik. Történt e valami, ami ekkora hatással volt rá, h szerinte csak az alkohol jelenti a kiutat. És, ha ez megvan, akk próbáld vele megbeszélni, persze, amikor nem részeg! Azt mondod ilyenkor rendes, akk így menni fog!

Ha szeretném, én még nem hagynám el, segítenék, hiszen régen nem volt ilyen.. Ez nagyon nehéz lesz neked és valszeg neki is, ha ráveszed az elvonóra, remélem nem megy rá a kapcsolatotok. És ha végül sikerrel jársz, és kiállsz mellette végig, akk lehet te leszel az az ember az életében, akinek az életét köszönheti, és talán minden jobb lesz, mint most!:)

De sajnos van a másik lehetőség is, h otthagyod, bár én nem ezt tartom a legjobb ötletnek!

Remélem minden rendbe jön!

2009. szept. 19. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek sajnos igaza van.

Elhagyni. Kigyógyítani nem tudod, csak tönkremész mellette. Ezt nem akarhatod magadnak!

2009. szept. 19. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyjad szépen a fenébe!Neki nem elvonó kell,az ide kevés...Állj a sarkadra,pakold össze a cuccaidat,és,ha van hova menned,akkor lépj le.Ez idővel csak rosszabb lesz,elhiheted nekem.Egyébként is,kutyából nem lesz szalonna.
2009. szept. 19. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!