Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ffi aki normalis kapcsolatot, szerető barátnőt és nyugalmat keres az életben? Mostanaban CSAK olyan pasikat ismerek meg, akik csak a szexre vágynak.
Figyelt kérdés
Természetesen nagyon fontos dolog a szex és a testiség, bár önmagában nagyon kevés a NŐKNEK. Igaz fiatal vagyok és lehet naìv, de egyszerűen nem értem a ffiakat.. Probaltam korombeli és idősebb ffiakkal is ismerkedni, de bmilyen korosztály.. Legyen az komoly akár milyen.. Szinte csak a szexre tudnak gondolni.. Ez oké! De komoly kapcsolatot és barátnőt senki nem akar? :| lehet maradi vagyok..2013. márc. 28. 18:23
31/38 anonim válasza:
Vicces volt ezt olvasnom.. :) 2 napja dobott ki "barátnőm" 2 hónap után, mert ő nem gondolta olyan komolyan, mint Én, csak jól akarta magát érezni. :) Szóval nem, nem vagy maradi vagy mindketten azok vagyunk.
26F
32/38 A kérdező kommentje:
Valószìnű, hogy ez a rohadt társadalom van kifordulva magából.. Én valamiért nem értem ezt életformát.. Mindenki mindenkivel.. Hetente más.. Ahhj de nehéz ez.
2013. márc. 28. 19:52
33/38 anonim válasza:
Na de a sok válaszból most már tudhatod, hogy igen, vagyunk páran akik komolyan gondolják. Még választhatsz is ;)
34/38 A kérdező kommentje:
Csak ez nem egy ismerkedős oldal..;):)
2013. márc. 28. 20:23
35/38 anonim válasza:
hát ha nekem nem tetszik egy csaj attól még megdugnám... de ilyenkor inkább hagyom mert nem éri meg pazarolni rá az időt.
Egyébként szűz vagyok de mostansátg el vesztem nagyon valószínű
F20
36/38 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2013. márc. 28. 22:13
37/38 anonim válasza:
Találtál azóta komoly pasit, kérdező? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!