Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ffi aki normalis kapcsolatot, szerető barátnőt és nyugalmat keres az életben? Mostanaban CSAK olyan pasikat ismerek meg, akik csak a szexre vágynak.
Figyelt kérdés
Természetesen nagyon fontos dolog a szex és a testiség, bár önmagában nagyon kevés a NŐKNEK. Igaz fiatal vagyok és lehet naìv, de egyszerűen nem értem a ffiakat.. Probaltam korombeli és idősebb ffiakkal is ismerkedni, de bmilyen korosztály.. Legyen az komoly akár milyen.. Szinte csak a szexre tudnak gondolni.. Ez oké! De komoly kapcsolatot és barátnőt senki nem akar? :| lehet maradi vagyok..2013. márc. 28. 18:23
21/38 anonim válasza:
Az a bajod, hogy megismertel egy idosebb pasit, aki komoly kapcsolatot keres, aminek szerinte resze a szex is?
22/38 anonim válasza:
Ilyenkor mindig megfájdul a szívem. Amikor ilyen kérdést látok.
Jó lenne egy lány aki komolyan gondolja.. de nem lesz. Azt hiszem majd ha 30 leszek akkor talán majd könnyebben fog menni.
23/38 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom h megismertem egy idosebb pasit, es lehet h nem keres komoly kapcsolatot csak a szexre megy..Es én nem olyan vagyok h csak azért bárkivel is foglalkozzak! Ebből már megjöttem..
2013. márc. 28. 18:40
24/38 anonim válasza:
Írsz egy megyét, meg töltesz fel képet, aztán mehet aztán ismerkedés! ;)
26/38 A kérdező kommentje:
hiába ìr bárki is h jaj most akkor egymásra találtunk dejooo.. Nem.. Most a véleményekre vagyok kìváncsi! Nem olyan vagyok aki bárkivel le áll beszélgetni.. Ahhoz kell a szimpátia és még sok más.. Attol h internetem ismerkedem, ha ismerkedem még nem vagyok rossz ember.. Könnyenkapható, ronda és beteg sem..
2013. márc. 28. 18:51
27/38 anonim válasza:
Akkor hülyeség neten szórakozni!
Ismerkedj barátokon, hobbin keresztül, suliban/munkahelyen... A kiba@szott valóságban! :)
28/38 anonim válasza:
Ugyan 19-20éves koromig én is ilyen voltam,de mára szerintem,én úgy érzem,hogy kezd a fejem lágya benőni.
Nem rajongok a gyerekekért,és mégis olyan érzéseim szoktak lenni,hogy de jó is lenne már.....
Az már pedig nekem csak egy olyan személytől jöhet,aki normális életet él,és érett,komoly gondolkodású a kapcsolatunk terén legalábbis.
29/38 anonim válasza:
Én mindig komoly kapcsolatra vágytam. Ebben is kicsit más véleményen vagyok, mint a velem egykorúak, igaz, az idősebbekkel mindig jobban kijövök. Visszatérve a kérdésedre, én pedig a nőket nem értem. Én is próbáltam korombeli és mindenféle korosztállyal ismerkedni (hogy téged idézzelek) de egyiknek sem voltam elég. A nőknek egy dolgot meg kell érteniük a férfiakkal kapcsolatban, amely olyasmi, mint valami törvény. Nevezetesen a férfiaknak 2 csoportjuk van: aki csak szexet akar és aki szexen kívül mást is akar. Értsétek meg, hogy nincs olyan férfi, akinek ha megtetszik egy lány, akkor nem jut eszébe a szex. Én is ilyen vagyok, de én hiába magyarázok a lányoknak, hogy nekem más is kell és hogy más is fontos, mert nem vesznek komolyan. A probléma egyébként ott van, hogy nem veszitek észre a különbséget a fentebb vázolt 2 férficsoport között, pedig olyan egyértelmű, hogy elnézve egy-két párocskát, kívülállóként simán levágom, hogy a fickó csak arra hajt és nem értem, hogy a lány ezt miért is nem veszi észre. Elég, ahogy egy férfi ránéz valakire, a gesztusok, vagy hogy ténylegesen ÉRDEKLED, minden érdekli veled kapcsolatban és fontos vagy neki. EZt nem nehéz kiszúrni, csak vakok vagytok. Ha nekem tetszik egy lány, akkor természetesen eszembe jut a szex, igen álszent lennék, ha tagadnám, de nekem más is kellene. Egy barátnő, akivel lehet közös programokat szervezni, akit a keresztnevemen kívül más is érdekel és akivel olyan dolgokat is meg lehet beszélni, amit mással nem. DE hogy téged idézzelek az utolsó mondatodban: lehet, hogy jómagam is maradi vagyok.
30/38 anonim válasza:
Manapság mindenki gyorsan könnyen akar célt érni. Aztán pedig szebbre, jobbra, nagyobbra akarja majd cserélni. Aki nem illik bele ebbe a képbe(mert nem cserélgetnek), azoknak persze nem jó, de nem kötelező követni mindenki hülyeségét. Türelmesnek kell lenni és előbb utóbb akad egy kivétel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!