Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ffi aki normalis kapcsolatot, szerető barátnőt és nyugalmat keres az életben? Mostanaban CSAK olyan pasikat ismerek meg, akik csak a szexre vágynak.
Engem is maradinak tartanak mert értékelem a pici apró dolgokat is egy ismerkedés során és néha fura nekik, hogy az első randin nem akarom lefektetni... :/
De hát én nem ilyen vagyok. Simán szeretek udvarolni akár hetekig, mert tök jó az az ismerkedés izgalma amikor már érzed, hogy lesz valami, de még húzódik a dolog... nagyon izgalmas... :P
a kérdezővel egyet értek, mindegy milyen korosztály,
főleg azt mondja komolya akar, aztán kiderül ez szexben merül ki, nekem se azzal van bajom, persze kell a szex naponta is, de így ez kivitelezhetetlen,
ne add fel, mert Te fiatalabb vagy, remélem találsz egyet N
Fiú vagyok, 23.
Most itt túlságosan nem részletezném, de én tartós kapcsolatra vágyom, komolyra. Hosszú távúra. Jó lenne ha valakit szerethetnék és ha ő is szeret az meg a legjobb :)
Látszólag úgy tűnhet itt most sok lánynak, hogy akkor mi pont egymást keressük. Bárcsak ilyen egyszerű lenne...
Én komoly kapcsolatot szeretnék... :)
Merrefelé laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!