Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan ffi aki normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ffi aki normalis kapcsolatot, szerető barátnőt és nyugalmat keres az életben? Mostanaban CSAK olyan pasikat ismerek meg, akik csak a szexre vágynak.

Figyelt kérdés
Természetesen nagyon fontos dolog a szex és a testiség, bár önmagában nagyon kevés a NŐKNEK. Igaz fiatal vagyok és lehet naìv, de egyszerűen nem értem a ffiakat.. Probaltam korombeli és idősebb ffiakkal is ismerkedni, de bmilyen korosztály.. Legyen az komoly akár milyen.. Szinte csak a szexre tudnak gondolni.. Ez oké! De komoly kapcsolatot és barátnőt senki nem akar? :| lehet maradi vagyok..
2013. márc. 28. 18:23
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
21 vagyok.. Bulizni nem járok.. Igy marad az internet.. De persze normális körökben.. Talán ezzel lehet a probléma?
2013. márc. 28. 18:27
 12/38 anonim ***** válasza:
Én is például, de ritkák az olyan lányok, akik képesek is rá. Elég sok csajt ismerek, ebből elég kevés van, akit barátnőként is el tudnék viselni..
2013. márc. 28. 18:27
 13/38 anonim ***** válasza:

Engem is maradinak tartanak mert értékelem a pici apró dolgokat is egy ismerkedés során és néha fura nekik, hogy az első randin nem akarom lefektetni... :/

De hát én nem ilyen vagyok. Simán szeretek udvarolni akár hetekig, mert tök jó az az ismerkedés izgalma amikor már érzed, hogy lesz valami, de még húzódik a dolog... nagyon izgalmas... :P

2013. márc. 28. 18:28
 14/38 anonim ***** válasza:

a kérdezővel egyet értek, mindegy milyen korosztály,

főleg azt mondja komolya akar, aztán kiderül ez szexben merül ki, nekem se azzal van bajom, persze kell a szex naponta is, de így ez kivitelezhetetlen,

ne add fel, mert Te fiatalabb vagy, remélem találsz egyet N

2013. márc. 28. 18:29
 15/38 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, 23.

Most itt túlságosan nem részletezném, de én tartós kapcsolatra vágyom, komolyra. Hosszú távúra. Jó lenne ha valakit szerethetnék és ha ő is szeret az meg a legjobb :)

Látszólag úgy tűnhet itt most sok lánynak, hogy akkor mi pont egymást keressük. Bárcsak ilyen egyszerű lenne...

16/38 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül probléma ez, csak okosan kell a neten.
 17/38 anonim ***** válasza:
18:28 vagyok! 22/F
 18/38 anonim ***** válasza:

Én komoly kapcsolatot szeretnék... :)

Merrefelé laksz?

2013. márc. 28. 18:30
 19/38 A kérdező kommentje:
A kiakadásom ma, hogy megismertem egy idősebb pasit és ugye eddig h komoly kapcsolatai voltak eddig es most is csak azt keres.. Es hát megkedveltem..A szavaiból meg nem az sugárzik, amit eddig bemesélt.. Mindig ìgy járok.. Szóval az idősebb korosztály sem éppen érett számomra ezek szerint.. Szeretnék már egy kivételt..
2013. márc. 28. 18:33
 20/38 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a lelki kapcsolat,beszelgetes,tarsalgas,mindenfele tevekenyseg,a lenyeg az hogy erezzem hogy van valaki mellettem,van lelki tamaszom,es tovabba szeretetre vagyom.Termeszetesen a szex fontos nagyon is imadom a szexet,foleg a ninfoman noket,de az kb ugy 30% lehet nagyon fontos nem is tudom elkepzelni nelkule a jo kapcsolatot de annal inkabb a kiegyensulyozott bizalommal,megertessel,szeretettel,huseggel,oszinteseggel,aldozathozokeszseggel valo kapcsolat is fontos. 20f.
2013. márc. 28. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!