Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál a helyemben? Hagyjam és keressek mást :S?

Figyelt kérdés

Ősze ismerkedtem 1 csajjal aki 20 L éves és első tálinál el voltunk azt utána mondta hogy ő nem akar belemenni most kapcsolatba mert a voltjával mitom én mi volt már a lényeg hogy szakitottak.

Azt el akartam hívni valahová azt mondta hogy nem.

De rá eltelt pár hét és ő mondta hogy el mehetnénk valahová kajálni vagy valamere hát oké el is mentünk azt céloztam valamire hogy neme meg próbálnánk ere de már egyszer meg beszéltük ennyi volt a válasza. :S

Miért hívót le akkor?

Vagy kérdezek rá komolyan hogy akor most mit akarunk egymástól?

De ha nem keresem akor ő keres engem :D

Akkor mit csinájak most?

Valami tanács?

2009. szept. 18. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dicsak, frankón nem tudsz magyarul, biztos cigány vagy.

De ez nem gond.

Nagyon nevetséges, ahogyan írsz, de nem gond, én nem vagyok előítéletes, ezért rendesen válaszolok:

Ez a csaj csak játszik veled. Csak egy barátnak tekint, de nem akarja, hogy a sávója legyél.

Más is írta, egyetértek, lehet, hogy csak éhes volt és kellett neki egy balek, aki meghívja. De lehet, hogy most a régi barátja hanyagolja, aztán kell valaki, aki vigasztalgatja, jólesik neki, hogy érzi, hogy te meg mennyire odáig vagy érte. Szóval csak erre használ a kis csaj.

Ha másodszor is megmondta kerek-perec, hogy nem akar tőled semmi mást, akkor hagyd a devlába!

Keress másik csaje-t!

2009. szept. 19. 01:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a csaj is csak röhögni akar :D:D:D:D:D:D

23:20 köszike :D első válaszolók <3 :D

2009. szept. 19. 02:07
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
02:07: Aki még hajnalban is függ az ne dumáljon, mert a kérdező nem sokkal rosszabb tőled.
2009. szept. 19. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:

A forditónak üzenem hogy nem ősszel ismerkedett meg, hanem csak szimplán: összeismerkedett egy csajjal xDxDxD

Annyira olvashatatlan, hogy te is belegabalyodtál :D

L/22

2009. szept. 24. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!