Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál a helyemben? Hagyjam és keressek mást :S?
Ősze ismerkedtem 1 csajjal aki 20 L éves és első tálinál el voltunk azt utána mondta hogy ő nem akar belemenni most kapcsolatba mert a voltjával mitom én mi volt már a lényeg hogy szakitottak.
Azt el akartam hívni valahová azt mondta hogy nem.
De rá eltelt pár hét és ő mondta hogy el mehetnénk valahová kajálni vagy valamere hát oké el is mentünk azt céloztam valamire hogy neme meg próbálnánk ere de már egyszer meg beszéltük ennyi volt a válasza. :S
Miért hívót le akkor?
Vagy kérdezek rá komolyan hogy akor most mit akarunk egymástól?
De ha nem keresem akor ő keres engem :D
Akkor mit csinájak most?
Valami tanács?
Dicsak, frankón nem tudsz magyarul, biztos cigány vagy.
De ez nem gond.
Nagyon nevetséges, ahogyan írsz, de nem gond, én nem vagyok előítéletes, ezért rendesen válaszolok:
Ez a csaj csak játszik veled. Csak egy barátnak tekint, de nem akarja, hogy a sávója legyél.
Más is írta, egyetértek, lehet, hogy csak éhes volt és kellett neki egy balek, aki meghívja. De lehet, hogy most a régi barátja hanyagolja, aztán kell valaki, aki vigasztalgatja, jólesik neki, hogy érzi, hogy te meg mennyire odáig vagy érte. Szóval csak erre használ a kis csaj.
Ha másodszor is megmondta kerek-perec, hogy nem akar tőled semmi mást, akkor hagyd a devlába!
Keress másik csaje-t!
Szerintem a csaj is csak röhögni akar :D:D:D:D:D:D
23:20 köszike :D első válaszolók <3 :D
A forditónak üzenem hogy nem ősszel ismerkedett meg, hanem csak szimplán: összeismerkedett egy csajjal xDxDxD
Annyira olvashatatlan, hogy te is belegabalyodtál :D
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!