Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál a helyemben? Hagyjam és keressek mást :S?
Ősze ismerkedtem 1 csajjal aki 20 L éves és első tálinál el voltunk azt utána mondta hogy ő nem akar belemenni most kapcsolatba mert a voltjával mitom én mi volt már a lényeg hogy szakitottak.
Azt el akartam hívni valahová azt mondta hogy nem.
De rá eltelt pár hét és ő mondta hogy el mehetnénk valahová kajálni vagy valamere hát oké el is mentünk azt céloztam valamire hogy neme meg próbálnánk ere de már egyszer meg beszéltük ennyi volt a válasza. :S
Miért hívót le akkor?
Vagy kérdezek rá komolyan hogy akor most mit akarunk egymástól?
De ha nem keresem akor ő keres engem :D
Akkor mit csinájak most?
Valami tanács?
Romaintegráció.........
Internetet mégtöbb OLÁH putriba !!!!!!!
Mér hívótt el?
Azéér mer íhes vót és nem vót mit zabáni otthon!
Gondóta majd jólakik a pízödön !
nah én válaszolok is:)
Valószínűleg ő csak barátnak akar(t) és azért hívott le.
Ha többször is mondta,h nem,akkor nem.Sajnálom.
Mit csinálnál a helyemben? Hagyjam, és keresek mást?
Ősszel megismerkedtem egy csajjal, aki 20 éves, és első talinál elvoltunk, és utána mondta, hogy ő nem akar bele menni most kapcsolatba, mert a "volt"-jával nem tudom én mi volt már, a lényeg, hogy szakítottak.
Aztán el akartam hívni valahová, azt mondta hogy nem.
De eltelt pár hét, és ő mondta, hogy elmehetnénk valahová kajáln,i vagy valamerre, hát oké el is mentünk és céloztam valamire, hogy nem-e próbálnánk meg, erre "de már egyszer megbeszéltük". Ennyi volt a válasza.
Miért hívott le akkor?
Vagy kérdezzek rá komolyan, hogy akkor most mit akarunk egymástól?
De ha nem keresem, akkor ő keres engem.
Akkor mit csináljak most?
Valami tanács?
CSAKHOGY ÉRTSÉK A MAGYAR ANYANYELVŰ EMBEREK IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!