Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok! Őszintén! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Őszintén! Ha nagyon tetszik egy férfi, mennyire tart titeket az vissza, hogyha kiderül róla, hogy nős, és mennyire, ha "csak" barátnője van?

Figyelt kérdés
Nem az első pillanatban, hanem már mikor komolyan tetszik nektek. Kiábrándultok? Elnyomjátok az érzéseiteket?
2013. márc. 28. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nős pasi szóba se jöhet.

A barátnő nem érdekel.

Sajnos előfordul a pasi eltitkolja, hogy felesége van és családja. Velem is előfordult már...és nagyon tetszett, legszívesebben felpofoztam volna, annyira dühös voltam.

2013. márc. 28. 18:39
 12/14 Missi_Key ***** válasza:

semenyire, ha tényleg szereti a feleséget, akkor esélyem sincs, de ha van esélyem az azt is jelenti hogy többre is van..

de amúgy nem biztos h bízni tudnék benne.

2013. márc. 28. 19:18
 13/14 Mcgalagony17 ***** válasza:
Attól függ mennyire tetszik a pasi. Ha nagyon, akkor valószínűleg nem tartana vissza, hogy foglalt. De ha azt mondaná, hogy tetszem neki, aztán mégse válna el az előző párjától-, legyen barátnő vagy feleség-, akkor előbb-utóbb kiábrándulás lenne a vége. De szerintem megéri megküzdeni azért, akit szeretünk:)
2013. márc. 29. 16:42
 14/14 anonim válasza:
Ha már kapcsolatod van vele,pofont neki jobbrol balrol! Ha csak tetszik,és kiderült h nős ott abbahagyom és kiprobálok belőle ábrándulni!
2013. ápr. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!