Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miért nem akartok barátnőt?
Nyar vegeig nem akar, mert nyaron lehet ossze-vissza csajozni, fuvel-faval ismerkedni. Majd osszel, amikor csitul a piac, jol jon neki egy fix tars, amig kovetkezo nyaron ismet beleveti magat az eletbe.
Gratulalok a valasztasodhoz, sok szerencset hozza!
Ha jól néz ki 16 évesen is végigdughatja a várost, szóval ez hülyeség.
Arra csak sejtésem van, hogy miért nem akar nyár végéig barátnőt, mégpedig azért, amit mondott az egyik válaszoló, hogy nyáron elég sok csajt összeszedhet partykban vagy Balatonon vagy akárhol.
Én pedig azért nem akarok, mert nem érdemlitek meg a kedvességet.Szexkapcsolatban benne vagyok, nem raboljuk egymás idejét, nekem is és neki is jó, kielégülünk és kész, nem kell ide-oda elvinni, ajándékokat venni neki, féltékenynek lenni és egyéb dolgok.Köszönöm megvagyok ezek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!