Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud visszaírni egy lány sem, ha nem jövök be?
Arany kicsi húsom! Mond már meg nekem, hogy miért kellene egy ilyen öntelt bunkó parasztnak vissza írni.
Kívánom, hogy minden lány, akivel találkozol olvassa el ezt a kis esszédet, és az életben nem lesz közöd a nőkhöz.
Ha egy kis szexszet akarsz, gyúrj a fiúkra.
"Nem tudják kulturáltan megfogalmazni, hogy nem ez az a külső, amire számítottak és inkább nem akarnak megbántani."
Egy Bocs nem vagy az esetem!-nél sokkal bántóbb az, ha nem válaszolnak az embernek, egyrészt, mert várod a választ, másrészt ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem, hogy nem jössz be neki, de szarba sem vesz.
Én most tervezek életemben először ráírni 1 csajra facebookon.Megböktem visszabökött.Bejelöltem visszajelölt.Ebből házasság lesz :D :D
Viccet félretéve,így nehéz ismerkedni,mert csak a külső alapján tudnak megítélni(1 átlagos kinézettel rendelkezőnél ez nem a legjobb opció).Lényegében 1 sikerült v épp 1 félresikerült kép alapján tud dönteni az illető h érdekled e őt v sem.
Viszont pontosan az ilyen kérdések és válaszok olvastával nem merek rá írni én sem a kiszemeltre. :D
19/f
ne általánosíts!
én pl mindig mindenkinek válaszolok :) eddig egy valaki volt, akinek hiába mondtam bármit, nem érdekelte, mindig csak írt... nna neki nem válaszoltam, ö volt az egyetlen...
bár nem értem, hogy attól, hogy nem ír vissza, miért lenne bárki is öntelt/ pénzéhes
Ha nincs válasz, azt vedd úgy, hogy nem tetszel neki. Ez az idő- és energiatakarékos megoldás a visszautasításra. Ugyanis sokan azért sem írnak, mert az naponta 50 levél lenne nekik, kb. Na jó, azért a fiúk se szeretnek annyira írogatni, de naponta 50-200 pasi biztosan megtekinti a profiljukat. Ilyenek a fiú/lány arányok.
(Egyébként a gyik-en is, meg lehet nézni, hogy ha itt valaki ismerkedni akar, hányan jelentkeznek ha fiú, és hányan, ha lány az illető. A gyik nem is erre lenne való, de ebből látható, hogy a fiúkban van meg ez a nagy internetbe vetett hit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!