Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor kezdenétek el gyanakodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdenétek el gyanakodni, ha a párotok állandóan túlórázik?

Figyelt kérdés
Mikor jön el ez a pont? Mit tennétek?

2013. márc. 28. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg egy bérjegyzékét, azon szerepelnie kell, mennyi túlórája volt valójában. Ha meg akarod tőle kérdezni legyen valami bizonyítékod is, mert ez így kevés lesz bármihez is.
2013. márc. 28. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

A kérdésed elég értelmetlen. Nem derül ki belőle, hogy mi miatt és mire kéne gyanakodni. Egyébként van egy roppant egyszerű dolog, ami általában mindent megold, de a legtöbb kapcsolat mégis ennek az egyszerű dolognak a hiánya miatt megy tönkre. Ezt úgy hívják, hogy kommunikáció.

24/F

2013. márc. 28. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Drága hölgyek, hol éltek ti? Ez Magyarország. A cégek 99%-ánál nincs elszámolva a túlóra. Bent kell maradni, mert projekt van, határidő van, akármi van. Én múlt hónapban legalább 15 órát túlóráztam, nem fizettek ki egyet sem, nem is lehetett a jelenléti íven feltüntetni. Ezzel nem azt mondom, hogy a férjed biztosan egy szent, de nem kell mindjárt gyanakodni. Ha a viselkedése egyébként nem változik meg, akkor szerintem nincs gond.
2013. márc. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!