Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj, ti hogy látjátok?
31 éves fiatalember vagyok és sajnos elmondhatom, h még nem volt barátnőm és semmilyen szexuális kapcsolatom. Természetesen heteroszexuális vagyok, még mielőtt valaki másra gondolna!
Az önbizalmam kevés, rengetegszer átvágtak, megaláztak már személyesen és interneten keresztül is. NEM futó szexkalandra vágyom, hanem egyre a gyengébbik nem képviselői közül, aki szeret és elfogad mindenestül. Nincsenek nagy elvárásaim a nőkkel kapcsolatban, talán annyi, hogy testsúlya arányos legyen a magasságával.
Nem értem sikertelenségem okát, mert ismerőseim mind jóképűnek tartanak (hacsak nem hazudnak). Magas vagyok és kék szemek társulnak a rövid barna hajamhoz.
Egyre rosszabb már társ nélkül nap mint nap. Látom a közösségi portálokon, hogy tőlem sokkal rondább pasik is kapcsolatban vannak és a kedvessel pózolnak.
Úgy látom te magad meg is fogalmaztad, hogy hol a probléma..:)
A személyed azon részét, mely a párkapcsolattal függ össze, nem tudod elfogadni! És ugye ezen a téren semmi önbizalmad...Ezen kellene változtatni! Oké, nincs tapasztalatod, de attól, hogy emiatt rosszul érzed magad, még nem hozod be a lemaradást...Fogadd el, hogy ez így alakult, és ha valóban sikerül elfogadnod, akkor már nem fog feszélyezni a dolog.
A másik, hogy el sem tudod hinni, hogy kellenél valakinek! Nézd meg, minden úgy történik, ahogy gondolkodsz róla...Úgy gondolod, hogy veled senki sem akar járni, és elitéled magad, mert tapasztalatlan vagy. Nah, és pont így is történik! Fel kellene cserélni ezt a gondolatot pozitívra, és szép lassan elhinni, de úgy tényleg, hogy igenis, van esélyed egy boldog párkapcsolatra, bármi is volt eddig! Szólok, hogy ez időbe telik, hiszen a tudatalattid is tele van efféle gátló gondolatokkal, hogy neked nem jöhet össze, amire vágysz e téren...De érdemes lenne ezen elkezdeni változtatni, sűrgősen! Nézz csak szét a világban, az emberek úgy élnek, ahogy gondolkodnak..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!