Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom dobott 5hónap után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom dobott 5hónap után, hogy tegyem túl magam a szakításon?

Figyelt kérdés
Majdnem fél évet voltunk együtt, első szerelem, nagyon boldogok voltunk. 1-2 kezdődnek apró viták, majd egyre több, de hamar túlléptünk, és picik voltak. Hűséges voltam, ő is.Én voltam neki az első szerelem,komolyabb kapcsolat,viszont sajnos gyerekes volt ez miatt.3napja előállt azzal h neki nem kell kapcsolat, idő kell neki, nem szeret már úgy, össze van zavarodva stb. A kapcsolatunk jó volt, mindent megbeszéltünk, nem értem ez miért van:( Napközben még jó a kedvem, elterelődik a figyelmem, de ha egyedül vagyok, főleg este alvásnál,és ha rá gondolok rám jön a sírógörcs. Minden képünket,dolgokait , üzenetet töröltem, kidobtam. Fura minden nélküle.:S szerintetek szeret még?! rá fog jönni h szeret és van még esély..? Hogy legye túl rajta ?:S
2013. márc. 28. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia egy kicsit hasonló az én sztorim és (csak kicsit), és ugyanúgy fél éve már lassan, hogy nem vagyunk együtt, de néha még most is szar.. ha gondolod, irj egy privátot, nincs kedvem ide kiönteni a szivem, meg per pill késő is van hozzá, de gondoltam szólok:)
2013. márc. 28. 02:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Na nyugi van. Engem 20 hónap után dobott ki.. Dolgoztam,főztem,mostam,takarítottan és mindenek felett imádtam!! Ez van.. Nekem is rossz volt.. de ezt dobta a gép.. 18/L
2013. márc. 28. 04:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Találj egy jó hobbit!
2013. márc. 29. 01:42
 14/15 problem3girl válasza:
na majd ha 2 és fél év után ,akkor lehet sírni....de ez semmi.már boccs.De azt is mondta hogy soha többé nem próbálná meg veled ezt a kapcsolatot ,vagy csak simán annyit hogy neki ez még korai?mert a 2 nem mind1!
2013. márc. 30. 19:41
 15/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek a sajátja a legrosszabb.. nem feltétlen az idő számít. Lehet félév is olyan jó, és mély, mint 2 év..:) Azt mondta nem kell neki kapcsolat. Nem beszéltünk azóta. De írta haverjának h szokott a közös dolgainkra visszaemlékezni.
2013. márc. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!