Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsegre lenne szuksegem, a baratom oriasit csalodott bennem es nem tudom hogy engesztelhetnem ki?
anélkül, hogy nem tudjuk, hogy mit csináltál, nehéz válaszolni.
de annyit mondhatsz a barátnődnek, hogy egy olyan hiba miatt nem haragudhat rád, amit még akkor követtél el, amikor együtt sem voltatok. max bocsánatot kérsz, amiért eddig nem árultad el.
24F
Talán az lenne a legjobb megoldás,hogyha leülnétek és szépen megbeszélnétek ezt. Tudnotok kell,hogy a másik pontosan mit gondol a dologról és ehhez fontos,hogy higgadt fejjel beszéljetek egymással.
Amúgy nem értem,hogyha egy kapcsolatban bármi probléma van,miért a kommunikáció az utolsó dolog,ami a felek eszébe jutna?
Mi a titok, miről hazudtál, mert nem igazán értem, amit írsz.
Az a problémád, hogy vele élveztél először??? Nem értem mi a kérdés, vagy miért lehet emiatt csalódni bárkiben?
Az, hogy már nem volt szűz, de a barátjának ezt kamuzta.
Beszéljétek meg. A baj a hazugság, nem az, hogy előtte szűzku.rva voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!