Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsegre lenne szuksegem, a baratom oriasit csalodott bennem es nem tudom hogy engesztelhetnem ki?
Figyelt kérdés
Van baratom 1 ev es 6 honapja mielott oszejottem volna vele rengeteget buliztam es csinaltam dolgokat amikre nem vagyok igazan buszke . Volt egy dolog amit nem szerettem volna hogy megtudjon , de csak megtudta ... es most nagyon ki van akadva a dolog miatt mert hazudtam neki . Nem tudom mit tehetnek ... egyutt vagyunk meg de nem tudom hogy engesztelhetnem ki , szeretnem ha ujra bizna bennem es helyrehozhatnam valahogy valamijen keppen . Nagyon szeretem de nagyon feltem a reakciojatol .Kerlek adjatok valami tanacsokat .2013. márc. 27. 21:01
11/12 anonim válasza:
Én is voltam ehhez hasonló helyzetben, csak nálunk fél év után derült ki 2 múltbeli dolog. Nem mondtam el neki ezeket a kapcsolatunk elején, mert nem gondoltam fontosnak,de kiderült, és nagy balhé lett belőle, azóta mindent őszintén elmondok neki, még olyat is, amit nem kell tudnia, mert női dolgok :D De nekünk rendeződött az eset. Nektek nehezebb, mert ti több ideje jártok, mikor kiderült, de adj neki időt, had nyugodjon le, beszéljétek meg, minden rendben lesz. Nekem gólyatáboros dolgaim voltak, amiket nem mondtam el, de én nem tartottam fontosnak, hát neki fontos a múlt... de már semmi baj nincs. Remélem, megoldódik a problémátok :) Mi kedden voltunk másfél évesek :)
20L/22F
12/12 anonim válasza:
Szerintem is beszéljétek meg de mindenek előtt nem kéne rád haragudnia soha nem kérdezett tőled ilyenről te meg szégyenled akkor miért is mondtad volna? A múlt elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!