Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora bűn ez?
Pénzért a qrva csinálja.
És ez olyan,mint a megcsalás,mindegy,hogy egyszer,vagy százszor...
Mondjuk mostanában egész érdekes fogalma van az embereknek a normálisról.Pl soknak az se gond,ha a csaja dug nőkkel,mert az nem megcsalás,meg ilyenek.
Na mindegy,hiába is akarnánk meggyőzni egymást,másként látjuk a világot...
Az ízlésed privát probléma,de ez nem változtat azon,hogy egy egyedülálló embernek szíve és joga,hogy kivel létesít viszonyt.
A megcsalás,bárkivel is történjen,az megcsalás,de csak azért - és most kapaszkodj meg - mert KAPCSOLATBAN van az illető.
"25ös,igazad van.Elvégre milyen szemét is,hogy nem akar egy ribanccal lenni.
Bezzeg ha veled csinálta volna ezt valaki,itt sírnál,hogy lehetett valaki ilyen veled,igaz?"
Miért sírnék ilyenért? Nem értem. A férjemnek is volt egy-két alkalmi kapcsolata régen, fiatal korában, mikor még hírül sem ismertük egymást és nekem is. Ettől még ő egy csodálatos ember és nagyon jó házasságban élünk szeretetben, szerelemben, több éve már.
De most a kérdező egy lány, jól értem? Gáz, ha ezen akad ki a faszid, bár fordítva is...
Ez a baj a kapcsolatokkal, hogy minden egyéb örömtől meg kell vonnod magad...
Kérdem én a srácoktól: Ha vagy egy buliban, és egy csajt még az éjszaka folyamán meg tudod dönteni úgy, hogy utána soha többé nem látod, akkor mégis milyen véleménnyel vagy a lányról?....aha
Teszem hozzá egy srác teljesen mindegy hányszor dugott és kivel, az sosem lesz szégyen, nem úgy mint egy lánynál, mert az ribanc lesz.És most jöhettek a feminista szöveggel, attól még 100-ból 90-n ezen a véleményen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!