Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura osztálytárs (több lent)?
Ebben az évben jött egy új osztálytársunk. Nem ismerem még csak 8 hónapja, mert az előtt soha nem találkoztunk, ő az ország másik felében lakott.
Eleinte nem érdekelt, mert itt Erdélyben szinte megszokott hogy minden évben kap az ember valami új oszt. társat,de aztán kicsit megváltozott kettőnk hozzáállása a másikhoz, mert kiderült hogy valami fura telepátia vagy mi van köztünk....vagyis mindig azt csinál/gondol/olyan jegyeket kap/úgy beszél mint én. Az elején ez nagyon zavaró meg idegesítő volt, de már megszoktuk. Többet beszélgettünk, jobban megismertem és ő is engem. Sosem gondolkodtunk a másikról "úgy" mert neki is meg nekem is volt valaki "függőben" de nekem nem jött össze a dolog a másik sráccal, ő meg még próbálkozik de az övé is távkapcsolatnak ígérkezik. Kb. egy hónapja kezdtem fantáziálni hogy mi lenne ha... meg ő is szokott jeleket adni... de az a baj hogy mindig eszembe jut a másik fiú, aki igazán kellett volna meg minden. Mostanában nagyon eltávolodtunk egymástól a "klónommal", és nagyon hiányzik. A baj csak az hogy nincsenek igazi barátaim. Lányokkal nem értek szót a fiúkkal meg nem lehet mert az emberből rögtön k*rvát vagy r*bancot csinál a jó nép....Tehát nagyon de nagyon egyedül érzem magam, és jelenleg is nagyon szeretném ha valakiben bízhatnék és szeretne és én is őt, mert nagyon nehezen tudok embereket szeretni régebbi dolgok miatt...
Ő mindenkit ott hagyott mikor elköltöztek, ő is egyedül van és nem akarják befogadni, mert egy egyéniség, olyan mint én, pontosan olyan. Pár napja nem tudunk elmenni úgy egymás mellett hogy ne érjünk csak egy kicsit is a másikhoz, de ezt nem mondjuk ki. Mindig kellene a másiktól egy szoros ölelés, mert mi eddig sem kellett föltétlenül kimondjuk a dolgainkat, csak értettük a másikat. Érzem hogy ő is nagyon akarna engem, bár mindig a leendő barátnőjéről beszél és én is a másik fiúról és ezért nincs harag se semmi, mert én érzem és gondolom ő is, hogy nem engedjük egymást nyugodni..
A kérdés csak az hogy tudnám elfelejteni? . Nagyon mély és fura dolgok történtek... hozzám senki sem volt ilyen közel.. de.. nem akarok járni vele.. nem lenne értelme, nem vagyok hozzá való. El akarom felejteni, kiverni a fejemből és távol tartani magam tőle de nem megy. Mit tudnék tenni hogy elfelejtsem ezt az egészet és normálisan nézzek rá? 14/l
Másfél, két percet vettél el az életemből ezzel a gagyi kérdéssel...
Most ez elég szarul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!