Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az egyik osztálytársamba, de van pasija. Mit tegyek?
ha ilyen közeli a kapcsolatotok akkor egyszerűen csak kérdezz rá h mi lenne ha....
miért ne?mert talán fontosabbnak tartja a barátságot és szemétség lenne ha belerondítanál egy olyan kapcsolatba ami egyébként jól működik
Nem szemétségÍ! Szerelemben és háborúban nincs háttérbe vonulás egy neked közömbös idegen érzéseire tekintettel, vagy mert a nagy átlag véleménye szerint más nőjére nyomulni "szemétség".
Könyörgöm, 17 éves vagy, nem egy 3 gyerekes családot akarsz szétszakítani:-)
És már rányomultál, hiszen minden porcikáddal azon igyekszel, hogy az összes idejét Veled töltse, az öledbe ülteted, kávéra hívod stb. EZ a rányomulás.
Buta és gyerekes hozzáállás azt hinni, hogy ez nem rányomulás, mert nem azt kérdezed (mint egy 14 éves), hogy "figyi, akarsz velem járni"?
Szóval a rányomulás már folyamatban van.
A Te kérdésed valójában az, hogy várd meg míg magától elcsattan az első csók, vagy direktben kérdezz rá.
Én amondó lennék, engeddd a dolgokat maguktól menni, történni... Mert úgyis fognak:-)
Hajrá!
De mire? Vagy eléállsz, és közlöd hogy szereted (ami szerintem nem a jó megoldás), vagy érezteted vele, keresed a társaságát, a testi kontaktust, egyre többet érsz/bújsz hozzá, bokolsz neki, és és ..... megtörténik előbb-utóbb az első csók
Vagy most milyen ötletet vársz?!
Ha el akarod szedni a csajt a másiktól, azt egyéb módon nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!