Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osztálytárs, lehet ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytárs, lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályomban, elég jóban vagyunk, de nem beszélünk túl sokat, kedves és én is mindig kedves vagyok vele, és próbálok rá odafigyelni, udvarias lenni vele. Bizalmas barátságban vagyunk egymással, és szoktam neki segíteni tanulni, csakhogy közben beleszerettem. Eddig mindíg idősebb pasija volt, de nálam ő idősebb 1.5 hónappal (tudom hogy nem sok). Sajnos még nincs teljesen túl egy előző kapcsolatán (már 1.5-2 éve) és ezen is próbálom túlsegíteni, mondogatom neki, hogy egy új pasi majd eltereli a figyelmét. Szerintetek megpróbáljam úgy terelni a témát ,hogy elkezdjünk beszélgetni a mi kapcsolatunkról? (nála nincs kizárva, hogy egy barátból pasi legyen, nincs friendzone) Mit tanácsoltok mit tegyek?

2013. márc. 19. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, de osztálytárssal járni, elég veszélyes, több okból, is cikizhetnek ez miatt az osztályban, ha összevesztek akkor abból is lehetnek gondok, legtöbb suliban a tanárok nem díjazzák ha nyaljátok, faljátok egymást a folyosón. Meg komoly gond lehet ebből ha egymás mellett ültök, több tanár megjegyezheti ezt.
2013. márc. 19. 20:46
 2/7 anonim válasza:
persze hogy lehet ez több,mint barátság.:) beszélj vele a kapcsolatotokról,és mond el neki hogy te mit szeretnél,de úgy,hogy nem romoljon meg köztetek a viszony,ha ő nem szeretné a dolgot.:) sok szerencsét,szurkolok!
2013. márc. 19. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
mindenképp! :) nekem is osztálytársam a barátom már fél éve :) nem kell egész nap nyalni egymást, nem kell minden órán egymás mellett ülnötök és ne legyetek egész nap együtt. te is a haverjaiddal, ő is a barátnőivel. és akkor nem lesz semmi gond :)
2013. márc. 20. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
* te is legyél a haverjaiddal
2013. márc. 20. 16:56
 5/7 anonim válasza:

szerintem próbáld meg de csak apró lépésekkel

pl.: többször érintsd meg, ha nincs a társaságodban nézz néha rá, a legfontosabb hogy próbáld megnevetettni.

Meg írj neki névtelen leveleket egy rajzzal vagy virágszállal. Hidd el majd elkezdi keresni azt aki írja ezeket neki. hajrá ;)

2013. márc. 20. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, de ismeri az írásképem, és a rajzstílusom :\ de akkor megindulok előre lassan de biztosan :)
2013. márc. 20. 21:51
 7/7 anonim válasza:
nah haladtál valamit az ügyben ??
2013. ápr. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!