Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok erre?
Isten a tanúm,nem akartam kémkedni utána,de észrevettem,hogy a párom fent van nem 1 társkeresős oldalon.Ott mindenütt egyedülállónak van beállítva,face-en meg egymásra vagyunk beállítva. (vagyis,hogy mi 2en együtt vagyunk,a profilja,borítója is én vagyok,vagyis mi) Igaz,hogy még csak 3 hónapja vagyunk együtt,de vele fekszem,vele kelek,szóval sokat vagyunk együtt.Gondolom régóta fent lehet,mert mielőtt összejöttünk volna 2-3 évig nem nagyon volt kapcsolata,szinte senkije nem volt,így szerintem csak azért nem törölte magát.Naponta többször is ránéz ezekre az oldalakra.Onnan tudom,mert én is felregisztráltam magam és keresem az alkalmat,hogy kikérdezzem álnéven,hogy van-e csaja,és ha be is vallja,rákérdeznék miért van még fent?Eddig még nem sikerült.Tudom nem jó ötlet ezt megjátszani vele,de magamtól nem merek erre rákérdezni.Közömbös lettem iránta ez miatt egy picit,de nem vallom be (vagyis nem merem,nem mutatom ki),hogy tudok a dolgairól.Pedig tőlem már most gyereket akar,ezért nem értem miért csinálja ezt.
Ne oltsatok légyszi!Tisztába vagyok azzal,hogy elég kockázatos ügybe fogok bele,de tudnom kell mennyire bízhatok benne.Rengeteget csalódtam már a pasikban,ő pedig olyan srácnak tűnik és mondják nekem sokan,aki mellett boldog lehetek.
Gondolom kort kérnétek,én 24 vagyok,ő 30
"még csak 3 hónapja vagyunk együtt,"
ezt a kapcsolatot itt és most befejezném. Egy szót nem szólnék a "felfedezésemről".
Véleményem szerint para, hogy kémkedni akarsz utána.
Annyi ilyen sztorit hallottam már, és egyiknek sem lett jó vége. Kérdezz rá szemtől szemben, ha érdekel, de ne nyomozgass, mert az undorító.
Ja és az meglepett, hogy 24 vagy. Azt hinné az ember, hogy egy 24 éves nőnek azért ennél több esze van.
Ezzel nem bántani akartalak, csak észhez téríteni. Remélem kicsit magadba nézel, és elgondolkozol ezen. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!