Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit reagálnátok erre?
Tetszik az egyik osztálytársam. Nem szoktunk beszélgetni, csak nagyon-nagyon ritkán. Észrevettem, hogy órán többször figyel engem, meg néhányszor megérintett már. Az osztályban jóban van néhány lánnyal, akiket a többi fiú is körülugrál. Azon gondolkoztam, hogy beszélni kellene vele pár szót, aztán vagy élőben vagy a facebookon elhívnám a közeli városba mozizni. Szerintetek nem furcsa, ha én hívnám el, és nem fordítva? Fiúk, ti mit válaszolnátok erre? Elmennétek a lánnyal kettesben? Nem lesz gáz, ha visszautasít?
16/l
Én azokat a lányokat szeretem, akik kezdeményeznek... Jobb egy amazon, mint egy szendeszűz... Szerintem ne szarakodj, hívd el...
22F
Kicsit készítsd elő a terepet. Nagyon gyors lesz, ha csak így elhívod, hogy nem is beszélgettek. Keresd a társaságát, kezdeményezz vele beszélgetést. Ha tetszel neki akkor nem egy szavakban fog válaszolni, meg a reakcióból leszűrheted.
Sok szerencsét.
Amúgy én sem vagyok ellene, hogy a lány kezdeményezzen. Ha ő szeretne valamit, miért ne?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!