Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok szexuális kapcsolatot tartott fenn az unokaestvérével?
Figyelt kérdés
Az a rokon már családanya, él boldogan, az eset akkor történt amikor még nem volt a mostani férjével. Ráadásul a helyzetet bonyolítja, hogy egy másik (2.)unokatestvér is igen fiatal, vidékről felköltözött Bp-re (amivel nem lenne baj mert én is egy kis faluban nőttem fel) és benne van a pasizhatnék, attól sem riad vissza, hogy a páromnak kínálja fel magát. Holott már a mennyasszonya vagyok és ő ezt tudja. A párom szerint semmi nagy dolog nincs ebben, mert nem vérrokonok. És én csak irigy vagyok, mert nekem nem voltak ilyen és ehhez hasonló szexen alapuló kalandjaim. Én nem irigynek érzem magam, hanem rosszul ettől az egésztől.2013. márc. 26. 18:23
11/13 anonim válasza:
a kép tartogatás már más dolog...
12/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul valamiért kettönk között a dolog annyira nem megy, pedig fiatalabb vagyok nála 9 évvel és igazából fényesre van a feneke nyalva (tudom ezt nem kellene, de ezt már az elején voltam szíves elrontani), csinos vagyok, házias stb. de mégis csak a kritikát kapom, mert nem úgy nézek ki, mint pl egy fittness lady.
2013. márc. 26. 18:37
13/13 anonim válasza:
ilyen viselkedés mellett még menyasszony vagy?....
az hogy unokatestvér VOLT szerintem egyáltalán nem érdekes. vagy talán annyiból igen, hogy erre fogod most a kétségeid.
ha így viselkedik, beszél veled, akkor ez egy nagyon kínkeserves kapcsolat. nem kellene folytatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!