Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan, aki nem szeretne kapcsolatot?
17 éves lány vagyok, azt mondják belsőre álomnő(már ha azt nem nézzük, hogy sokszor nyuszi vagyok...), külsőre álom nem, de igyekszem, átlagos testalkatom (bár nyárig le akarok néhány kilót, így minden nap tornázom :3), vállnál kicsit lentebb érő hajam van. Tehát, ronda nem vagyok, okos vagyok, kedves, vicces... :D
Ez nem lehet az oka, de valami talán mégis, hogy nem akarok kapcsolatot. Félnék belemenni, félek már ismerkedni is. Nagyon örülnék pedig, ha végre lenne, aki úgy szeret, ahogy vagyok, szépeket ír nekem, megcsókol, simogat, sőt már szeretnék többet is... de annyi rossz tapasztalatot olvasok, hogy elmegy az egésztől a kedvem. A környezetemben álompárok mennek szét, kiderül, hogy sokan nem is boldogok, csak annak mutatják magukat. Elolvastam a szakítás fázisait, meg pár reménytelen szerelmes kérdést, és a hideg kiráz, ha belegondolok. Elhidegülés, majd alkudozás...sírás, szomorú zenék...depresszió. Nem mindig megcsalás vagy nagyobb viták miatt, hanem mert "meguntuk egymást."
Bízom magamban, és szerintem nagyon jó barátnő lennék, olyan, amiről álmodnak, és jövendőbeli srácban is bízom. Mégis, itt van, hogy megunjuk egymást, meg minden hülyeség...Már a pasi sem akar szexet, pedig a srácok nagyon perverzek...azt hittem, mindig kaphatóak rá. Erre írjátok, hogy a párotok már nem kíván...Mindig tönkremegy valami. Még akkor is, ha mindkét fél király és még össze is passzolnak, még ha szeretik, vagy valaha szerették is egymást! Még akkor is tönkremennek a dolgok, amikor minden adottság megvan egy sírig tartó boldog szerelemre, házasságra...legalábbis ahogy olvasom.
Igaz, hogy szakítás után már semmi sem olyan? Van olyan osztálytársam, aki 3 év alatt többször is szakított, de mégis mindig összejöttem, és imádják egymást. :)
Szerintetek érdemes (a mai világban) belevágni egy párkapcsolatba?
Sokat képzelsz magadról, és egy biztos: okos nem vagy.
Ha az lennél, nem így irnál-mint ahogy.
Hidd el most lehet ezt mondod, aztán majd megint azt veszed észre hogy "hoppá szerelmes vagyok" Szóval szerintem ne így fogd fel.. Meg azt se értem hogy mit érdekel téged az hogy másik szétmennek (?!) A te boldogságod a fontos! Ne másokét figyeld. Meg ha alapból így állsz hozzá akkor persze, hogy nem akarsz kapcsolatot.. Én is így voltam vele mint te amikor átvert egy csaj, de az élet ment tovább.. megfogadtam hogy nem leszek többé szerelmes és megint az vagyok.. Szóval ez kiszámíthatatlan..:D
17f
Ha nem érdekel a személyiségem, akkor ne ítélkezz. Én sem hülyéztelek le, mert lehet, hogy nem vagy az. Ki tudja. XD
Szerintem attól, hogy valaki nem szeretne kapcsolatot, még lehet teljes értékű ember. Ha meg azzal van a baj, hogy igen, kb. 7 milliárd ember közül biztos van, aláírom azt is, de egyértelmű, hogy tapasztalatot akartam hallani. Vagy olyat, aki egyetért, vagy -aminek jobban örülnék, bevallom- ha valaki azt írná le, hogy tévedek(csak nem ilyen hangnemben),mert neki és ismerőseinek pozitív tapasztalati vannak.
én is így vagyok.
sajna nem látok jó kapcsolatokat korulottem, ugyhogy nem tudlak felvidítani.akik nagyon jol megvannak, azokrol kiderul, hoyg még csak pár honapja vannak egyutt..szoval az azért jo mert még friss.de amugy azt látom, hoyg megszokásbol vannak egyeutt esetleg még meg is csalják a másikat, szeretot tartanak.és teljesen higgadtan mondják, hogy megérdemlik :O
én azért se akarok mert egyszeruen nincs rá szukségem, nálam ez az érzés erosebb, mint a sok negatív kapcsolat.
17:23-as: Na igen, ez így van. :)
Végül is, nem látok bele a kapcsolatokba, csak annyit érzékelek, ami már egyértelmű vagy felvázolják elém. Lehet, hogy mindennapi odaadással és küzdelemmel tényleg elérhető lenne egy boldog, sírig tartó kapcsolat, csak az is ritka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!