Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem senki kapcsolatot? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy 15 éves lány vagyok és eddig nem volt barátom, pedig bulikban kb a vároa legjobb pasijaival kavarok es mar többször is elhivtak randizni de nem jutottam többre és mindig azt mondják hogy nem az én hibám csak most nem akarnak kapcsolatot. Nem vagyok egy bányarém, azt mondják sokan irigyelnek a stílusomért.. fiú barátaim is vannak akik azt mondták erre, hogy tényleg nem az én hibám és csak várjak türelmesen.. Szerintetek bennem van a hiba?:/2013. márc. 24. 17:27
1/4 anonim válasza:
inkább a tanuláson járjon az eszed ráérsz majd 18 évesen is elkezdeni randizni ! (ez azén véleményem)
"többször is elhívtak randizni de nem jutottam többre"
kedves kérdező evvel a mondattal mire akartál célozni ???
2/4 A kérdező kommentje:
Arra céloztam, hogy màsodik randi nem lett belőle.
2013. márc. 24. 17:35
3/4 anonim válasza:
Talán emiatt: „ bulikban kb a vároa legjobb pasijaival kavarok"
4/4 anonim válasza:
A bulikban csak nagyritkán akarnak szexnél többet... gondolom a randi is csak ennek szólt. Próbálj meg a suliban, hobbin, barátokon keresztül ismerkedni! :)
Vagy velem! :P De nem tudom... hol lehet veled találkozni? :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!