Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhigyjem neki amit mond?
A párommal most nemrégen volt egy kisebb mosolyszünet,mert össze volt zavarodva, nem tudta mit érez irántam és időt kért, de ezalatt az idő alatt folyamatosan beszéltünk,hiszen végülis együtt voltunk csak rendet kellett tenni a fejében.
Majd megkeresett,hogy elmondja rájött,hogy szeret engem és nem akar elveszíteni,kibékültünk.
Később tudtam meg,hogy ezalatt az 1 hét alatt találkozott egy lánnyal,akivel csók is történt...
Nem tőle tudtam meg,hanem mástól! Nagyon kiakadtam és szarul esett, főleg az hogy nem mondta el. És a kibékülés előtt 2 nappal előtt találkoztak...
Nem tudom mit csináljak, nem tudom megbízzak-e ezekután benne. Elmondása szerint,azért találkozott a csajjal,hogy könnyebben rájöjjön arra,hogy mit akar. De akkor is elég rossz nekem :( Mert részleteket meg nem mond, hiába faggatom. SZóval azt sem tudom,miért nem lett semmi a csajjal. Lehet a csaj nem akart semmit,de lehet a barátomnak nem jött be.
Folyton azon rágódok,hogy mi lett volna,ha a csaj minden téren megfelel(külsőleg és belsőleg is) a páromnak, akkor már lehet nem én lennék mellette :( És ez elég elkeserítő!
Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
Itt az ideje,hogy pontot tegyél a kapcsolat végére.
Jobb most,mert később még jobban fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!