Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Elhigyjem amit mond vagy sem?
Figyelt kérdés
Most leszünk együtt lassan 4 hónapja. Állítása szerint Nagyon szeret. Én is szeretem őt. Mind a ketten 19 évesek vagyunk. Régebben nagy nőcsábász volt de állítása szerint most csak én vagyok neki. Elvileg ma nem kellett volna találkoznunk de eljött a sulim elé hogy adjon két puszit.Vele volt a haverja is.Most az előbb beszéltem vele telefonon és mondta hogy mielőtt féltékeny lennék elmondja hogy nála alszik ez a bizonyos haver akit Norbinak hívnak. Mondtam neki hogy nem hiszem el.Erre átadta a telefont a Norbinak hogy beszéljek vele hogy elhiggyem hogy tényleg ő alszik nála és nem egy lány.Állítólag a srácnak nincsen több busza.Valahogy nem tudom elhinni!Állandóan az jár a fejemben hogy megcsal!!Mit tegyek?2010. jan. 27. 19:06
1/4 anonim válasza:
Murphy törvénye: ha meg akar csalni meg is fog. Addig viszont ne kísértsd a sorsot, ha nem muszáj. Ha megcsal előbb utóbb ki fog derülni. Férfi vagyok, de előre szólt és ez becsülendő, viszont a buszos sztori sántít nálam...
2/4 anonim válasza:
de én azt nem értem hogy miért mondd ilyet hogy ne légy féltékeny hisz egy pasi alszik nálam. miért lennél féltékeny egy pasira? szóval nekem ez fura meg az is hogy nem megy busza.meg hogy szerindtem lazábban is elintézhette volna hogy nézzd nálam alszik egyik haverom késsz.vagy valami de nem igy hogy ne légy féltékeny... ez furi
viszont ugyis kiderül hogy mi lessz a vége a dolognak.ne idegeskedj egy pasi sem érdemli meg.
3/4 anonim válasza:
Nem egészen értem, a barátod fiú? Akkor miért kellene a Norbi nevö barátjára féltékenynek lenned? Honnan tudnád, ha valaki ott alszik nála?
Nekem elég zavaros a dolog, ha meg ennyire nem bizol benne, akkor minek vagy vele?
4/4 anonim válasza:
Úristen..De utálom az ilyen féltékenykedőket!!! Van rá valami okod,hogy azt hidd,hogy megcsal? A kérdésből ez nem derült ki..Bizalom nélkül nincs kapcsolat..Most ezen mit nem tudsz egyébként elhinni? Nála alszik egy haverja.Ennyi.Ez nem olyan hihetetlen dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!