Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elhigyjem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhigyjem neki amit mond?

Figyelt kérdés

A párommal most nemrégen volt egy kisebb mosolyszünet,mert össze volt zavarodva, nem tudta mit érez irántam és időt kért, de ezalatt az idő alatt folyamatosan beszéltünk,hiszen végülis együtt voltunk csak rendet kellett tenni a fejében.

Majd megkeresett,hogy elmondja rájött,hogy szeret engem és nem akar elveszíteni,kibékültünk.

Később tudtam meg,hogy ezalatt az 1 hét alatt találkozott egy lánnyal,akivel csók is történt...

Nem tőle tudtam meg,hanem mástól! Nagyon kiakadtam és szarul esett, főleg az hogy nem mondta el. És a kibékülés előtt 2 nappal előtt találkoztak...

Nem tudom mit csináljak, nem tudom megbízzak-e ezekután benne. Elmondása szerint,azért találkozott a csajjal,hogy könnyebben rájöjjön arra,hogy mit akar. De akkor is elég rossz nekem :( Mert részleteket meg nem mond, hiába faggatom. SZóval azt sem tudom,miért nem lett semmi a csajjal. Lehet a csaj nem akart semmit,de lehet a barátomnak nem jött be.

Folyton azon rágódok,hogy mi lett volna,ha a csaj minden téren megfelel(külsőleg és belsőleg is) a páromnak, akkor már lehet nem én lennék mellette :( És ez elég elkeserítő!

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

2013. márc. 26. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól gondolod. Megismert egy másik csajt, aztán vele akart lenni, neked nyomta a dumát, hogy össze van zavarodva, aztán nem jött össze neki a másik csajjal valamiért és nincs ló jó a szamár alapon veled maradt. Tudom kemény szavak ezek, nem akarlak bántani, de ez az én véleményem.:/
2013. márc. 26. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Nincs min csodálkozni normális dolog. Miért mondta volna el? Nem voltatok együtt, nem tartozik beszámolni semmiről. Nem is várhatod el tőle.

Ha el tudod fogadni akkor maradjatok együtt ha nem akkor utasitsd vissza.

Figyelj ez természetes dolog. Ha szünet van akkor köztetek nem okés valami és ha talál jobbat persze, hogy váltani fog. De ha téged szeret és visszajött akkor mi a fenén jár az agyad?? EZzel a hisztivel fogod elmarni magadtól. Így jártam én is. A féltékenység nem vezet jóra. Ne gondolj másra ha veled van szeresd és tedd boldoggá!

2013. márc. 26. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Arra nem gondolsz, hogy esetleg azért nem lett azzal a csajjal semmi mert téged szeret?? Visszajött, nem??

Akkor mi a fenének kombinálsz azon mi volt vagy mi nem volt azzal a csajjal??

Tudod ezzel a hozzáállással most sem sokáig marad melletted!!

2013. márc. 26. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz megbízni benne engedd el! Egy kapcsolat bizalom nélkül nem ér semmit.
2013. márc. 26. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán pont azért ment vissza hozzád mert rájött hogy veled akar lenni nem mással (a csók miatt)
2013. márc. 26. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
De utalom ezeket a nõket akik irjak hogy jaj igy marod el magadtol blabla...mert ki az a srac hogy ezt megteheti veled?ki o hogy titkolozik?es nem hajlando beszelni az egeszrol?tudod mi van?nem szeret teged!ha szerelmes lett volna nem kert volna szunetet es nem akarta volna megfektetni azt a masi lanyt!a lanynak nem kellett ezert visszjott hozuad!te viszont szereted ot mert ezekellenere is vele vagy!szeronted o forditott helyzetben akarna teged?Nem!nem vagy hozza kotve dobd ki ezt az embert hisz annyi rendes fiu van meg qki szeretne oszinten!
2013. márc. 26. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Én meg a megrögzött feminista dumás nőket utálom! egy pasi nem tévedhet igaz?? Dobd ki mert hibázott! Mekkora baromság. Ha nem szeretné nem jött volna vissza.

De ezt kettőjüknek kell megbeszélni mi itt csak találgatunk

2013. márc. 26. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ez nem hiba..ez már szerintem bûn.legalabbis en 100% hogy elhagynam mert semmi ertelme az egesznek...de mindenki maganak rontja el az eletet ahogy akarja en csak szoltam...
2013. márc. 26. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:

ne már itt mindenki ilyen könnyen eldobja a boldogságát? minta varázsütésre lehetne másik párt találni

Ha szereted kérdező akkor ne hagyd el azért mert a szünetben ismerkedett!

2013. márc. 27. 07:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy ne lehetne masikpart talalni?ez a problema a nok azt hiszik altalaban hogy ha elhagyjak hutlen/eroszakos/alkoholista/idegbeteg ferjuket/baratjukat nem talalnak ujat.pedig talalnanak es igy elik le az eletuket mert rettegnek elhagyni ez szerintetek szerelem?auert ne hagyjuk el az adott emert mert jaj mi van ha nem talalok masikat hamar?butasag!
2013. márc. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!