Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesítem?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretjük egymást több éve vagyunk együtt. Működnek a testi és lelki dolgok is, de néha rájön, hogy idegesítem őt, úgy hogy nem csinálok semmit. Egyik pillanatban beszélgetünk nevetgélünk a következő pillanatban meg azt mondja hagyjam békén és hogy idegesítem, mikor megkérdem, hogy miért meg se szólaltam, akkor azt mondja nem tudja csak úgy a személyem egyáltalán. Egyszer már szakított velem akkor is ezt mondogatta egyre gyakrabban hogy idegesítem, de nem tudja megmondani, hogy miért. De szeret engem mondja is csak egyszerűen néha idegesítem és ilyenkor nem lehet hozzászólni. Legszívesebben csak eltűnnék ilyenkor a földről. A puszta jelenlétem idegesítő? Én nagyon szeretem őt,úgy érzem, hogy mindent megadok neki, szeretet megértést törődést stb. Nem értem. Természetesen ilyenkor magamat őrlöm és keresem a hibáimat hogy mi lehet idegesítő bennem. Köszönöm a segítséget, ha valaki ír nekem valami magyarázatot!

2013. márc. 26. 11:45
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Jaj a szülei??!!! Az katasztrófa, onnan szegény csak rossz példát lát. Az apja katasztrófa, kedves az is, de kihasználta az anyukáját ahogy csak lehetett csúnyán beszélt vele stb.... az anyja meg mint aki totál hülye mindent megtett neki, míg végülis el is váltak. Nehéz eset mindkét szülő. De a párom tudja hogy az apja rossz példa szóval nem nagyon volt előtte igazi férj meg apa példa.
2013. márc. 26. 12:43
 22/41 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem betegség ez látom a neten, hogy sok ilyen dili dokis, agyi zavar betegség van. Mondjuk a skizofrénia nekem is eszembe jutott már, mondtam is neki, de csak viccből. Lehet csak én reagálom túl? De ez évek óta fennáll, hogy időnként idegesítem. Lesz ebbe változás vagy hol a kiút, megoldás?
2013. márc. 26. 13:06
 23/41 anonim ***** válasza:

A szülei házassága a ti jövőtök. Most még szerelmes vagy, de mi lesz, ha a nagy szerelem elmúlik? Ugyanaz, mint az ő szüleivel.

Hiába tudatosan tudja, hogy rossz az apja példája, csakhogy az ő viselkedése nem tudatos, így nem tud tenni konkrétan semmit, ha eddig nem volt rá képes.

Ugyanazt csinálja veled, mint az apja tette az anyjával. Nem gondolod, hogy az anyja sem volt olyan őrült, amikor még annyi idős volt, mint te? Csak az apja tette tönkre?

Én biztos nem szeretnék lelkiterrorban élni, hogy azt várom mikor ripakodik rám a nagy semmiért. Az már régen rossz, hogy olyanokat mond, hogy "se veled se nélküled" kapcsolat.

2013. márc. 26. 13:06
 24/41 A kérdező kommentje:
Tudom! Egyszer mondott ilyet, de azóta aztán jól meg vagyunk. Azon gondolkoztam még, hogy fiatal és hogy benne van ez a feszültség, hogy szabad akar lenni, de közben meg engem sem akar elveszíteni és ebből a belső feszültségből alakulhatnak ki az ilyen kitörések. Igen igazad van hogy ilyen lelki terrorban nem lehet élni, szörnyű, csak tudod mindig javul a helyzet, sok idő eltelik, hogy minden oké, és normális csak aztán megint rájön a hoppláré, de aztán megint normális lesz. Amikor komolyan elbeszélgetek vele erről akkor tök normális elmondja, hogy egyszerűen nem tudja, hogy miért van ez. Hát én türelmesen várok, várok aztán lehet egyszer megunom. Néha néha volt hogy szmomrúan mondta hogy meg sem érdemel engem. Szóval belül legbelül tudja ő hogy rossz amit tesz, és hogy nem ezt érdemelném én, de valamiért még is ilyen.
2013. márc. 26. 13:12
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem teljesen a ti jövőtök, a szülei példája, mert a kérdező, nem az "anyósjelölt", ahogy a barátja sem 100%an az apjából van. Igen, akkor ezért csinálja ezt, mert ezt látta. A szülői mintát nagyon nehéz levetkőzni. De ha tudja, hogy az apja ilyen, akkor már félsiker, és ha tenni is akar ellene, akkor az jó. Nálunk is a férjem, amikor megismerkedtünk 7éve, még nagyjából olyan volt, mint az apósom. Tiszta háklis volt, és ha valami nem volt a helyén kiakadt. Aztán szépen rávezettem, hogy most ilyenkor pont olyan, mint az apja. Belátta. Beszéltünk róla. Mondtam neki, hogy én ezt nem bírom lelkileg, hogy egyszer fent-egyszer lent. És változtasson rajta. Próbálta, egyedül nem is sikerült neki. Voltunk kineziológusnál, nekünk az bevált. Azóta ha elkezd háklizni észbekap magától. :) Mondjuk én is figyelek 1000rel, aztán majd meglátjuk. A házasság és egy hosszú párkapcsolat sosem tökéletes, ez egy szövetség, hogy ti jóban-rosszban kitartotok egymás mellett. Vannak még ilyen férfiak, lásd a férjem és teljesen jól megvagyunk. Ha bármikor szükségem van rá, szó nélkül segít és megbízható és ez sokkal fontosabb, hogy néha bekattan. Én már azon csak mosolygok és fel sem veszem. Van azóta egy kislányunk is. A kattanások, meg hogy nem veszem fel őket, sokat finomodtak. :) A lényeg, hogy szeressétek egymást, és sértődés nélkül meg tudjatok mindent egymással beszélni.
2013. márc. 26. 13:15
 26/41 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt vallom hogy jóban rosszban, és kitartok mellette így is hogy ilyen, csak sokat bánt nagyon, akaratán kívül. És az sem jó! Ilyenkor pár napig nem is kese nem találkozunk, aztán általában minden megy tovább mintha mi sem történt volna, csak nekem ez a pár nap kín hogy most szakítani fog most utál vagy mi lesz, hiába mondják már a kivülállók, hogy ugyan ugyis rendben jön minden, mert tényleg mindig rendbe jön. Csak hogy arra szoktam gondolni hogy mi lesz ha majd együttélünk mondjuk házasságba meg gyerekünk is lesz, akkor nem léphet csak úgy majd le, meg majd ha olyan kedve van a gyereket is leszidja vagy megbántja? Azt mondják hogy későn érő és hogy majd úgy mond kinövi szóval hogy majd idővel ez javul, igaz hogy ahhoz képest amikor összejöttünk már sokat változott. Ha én meg tdunám tenni hogy ilyenkor nem törődöm vele és elengedem a fülem mellett a dolgot akkor lehet könnyebb lenne, van úgy hogy úgy hív fel egy ilyen eset után mintha mi sem történt volna, mintha nem is emlékezne rá. Azt se szoktam érteni.
2013. márc. 26. 13:23
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
:) Komolyan, mintha magamat olvasnám, 7évvel ezelőttről. Ne aggódj. Azért hív fel úgy, mintha mi sem történt volna, mert úgy hiszi. Én már ezen túl vagyok :) Amikor probléma van, akkor mondd neki, hogy mi a bajod, hogy hogyan érzed magad, de jobb, ha akkor amikor már lenyugodott. De ne másnap, vagy még később. Mondd neki, hogy bánjon veled rendesen, mert nem az apád ő és te nem az anyja vagy, te szereted nem akarsz szakítani, de ha ez így megy tovább tönkreteszi a szerelmet kettőtök között. El fog rajta gondolkozni. Nem akkor, lehet csak másnap, vagy harmadnap. De elfog, még ha nem is mondja. Amikor kedvesen felhív, akkor viszonozd neki a kedvességet, de amikor megbánt, akkor hagyd ott, ne pityeregj, hanem menj ki a másik szobába és érezd jól magad. Hogy lássa, hogy te meg lennél nélküle is, jókedvűen. Egy idő után be fogja látni, hogy nem "függsz tőle" és ő og majd bocsánatot kérni, hogyha megbánt. Ez nálunk mind bevált recept. Én is a jóban-rosszban híve vagyok, ahogy te. A gyereket nem bántja, nem szidja, sőt...minden kívánságát lesi :) és azt kell mondanom, hogy közelebb is hozott minket lelkiekben. Mert látta, hogy mire vagyok képes. Megszülni és anyaként, felelősséggel gondolkozni, cselekedni és ez magával vonzotta a további tiszteletet is. Ne aggódj! Ezek a problémák orvosolhatóak. Fiatalok vagytok még, és tapasztalatlanok, de ezzel nincs baj
2013. márc. 26. 13:30
 28/41 A kérdező kommentje:
Mások mindig csak azt hajtogatják hogy miért nem keresek mást, meg hogy jobbat érdemlek stb. De engem nem érdekel más! Próbáltunk amúgy szakítani már többször vagy inkább külön megpróbálni ez jobb kifejezés, de sose ment! Valami vonz minket egymáshoz. Kimentem angliába is hogy majd látjuk hogy hiányzunk e egymásnak vagy találunk e mást, na hát sírva rohantunk vissza egymáshoz és kín volt a külön eltöltött idő. Legutóbb 3 hétig voltunk külön úgyh napi szinten beszéltünk egymással és a sosr egyszerűen mindig összehozott minket. Egyszer úgy találkoztunk ,hogy lekéste a buszt, értem a barátnőim jöttek akik szintén késtek majdnem 20 percet úgyh sose szoktak, találkoznunk kellett. Mindig a véletlenek összehoztak. Csak nem értem a sosot hogy ha egymásnak szánt minket akkor miért csinálja ezt? Nekünk még csak közös kutyánk lett :) de már az is sokat erősített rajtunk, látjuk egymás hozzáállását a felelősséghez gondoskodáshoz az anyai apai szerephez, tudom h csak egy állat de mi szülőként törődünk vele. Nagyon szereti, meg a gyerekeket is amúgy biztos nagyon jó apuka lenne, jobb valószínűleg mint férj. Kicsit olyan felsőbb rendű érzése van velem szemben néha ezt érzem. És azért ez nem jó! Bár hagyom hogy érezze hogy na ő a nagy férfi, csak amikor ezzel visszaél így hogy bánt akkor nem jó. Remélem hogy nekünk is idővel egyre jobb lesz, mert amúgy nagyon egyformák a jövővel kapcsolatos elképzeléseink, a gyerekekkel meg mindennel kapcsolatban. Csak ezt is néha úgy érzem hogy csak elképzeli de még nagyon messze van ettől. Eljegyzés meg ilyenek?? még hallani se akar ilyesmiről. És emiatt is rossz érzésem van hogy talán azért mert nem érzi biztosnak hogy én vagyok neki a tuti !!!
2013. márc. 26. 13:42
 29/41 anonim ***** válasza:

Ezt már csak ő tudja,hogy neki te vagy-e az Igazi. Bár szerintem igazi nem létezik,vagyis nem egy. Mi viszonylag későn találkoztunk. Én voltam 22, a férjem 28. Ő akkor már 1hónap után el is jegyzett, aztán rá 1évre összeházasodtunk. De azért nehéz ám az ilyen férfiakkal, tudom én. Bár nem olyan vészes, mert amikor ő igazán férfinak érzi magát, akkor tudnak igazán nőként bánni velünk ;-) Nekem mindig azt mondták, hogy 3dolog, ami fontos.

-Számíthass rá mindig

-Megbízhass benne, bármiről legyen szó

-És hogy jól kigyere a szüleivel

Ha ez a 3oké, akkor jó kapcsolat lesz köztetek.

A közös kutya is jó kezdet, azért érte is felelősséget kell ám vállalni, de hidd el, ha egyszer lesz kisbabátok, akkor még inkább másabb lesz, mert ő az ő véréből van és ha olyan, hogy változtatni akar, akkor figyelni fog, hogy ne kövesse el azokat a hibákat, amiket vele a szülei. Legalábbis én a férjemen így látom. Pedig aztán anyósomék..hajajjajj...ott is még Úr van a háznál és az asszony meg otthon mos-főz-takarít. :)

Véletlenek meg nincsenek :)

2013. márc. 26. 13:53
 30/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom azért elgondolkodtató, hogy tudom hogy neki tök jó kedve van jól érzi magát és szarik rá hogy nekem az egésznapom el van rontva és avalósznűleg az elkövetkezendők is mert nekem ilyen rossz kedvem van, ő meg jót szórakozik. Írtam neki smst is hogy nem is figyel rám stb, nem is válaszolt rá. De egy bizonyos közösségi oldalon azért nyomon lehet követni az ember tevékenységeit és látom hogy jól el van. Nekem meg még válaszolni sem tud. Hát nem tudom, lehet tényleg nem szeret engem és azért idgesíti pusztán a jelenlétem?? na mostmár kombinálok tiszta káosz van.
2013. márc. 26. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!