Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesítem?
A szülei házassága a ti jövőtök. Most még szerelmes vagy, de mi lesz, ha a nagy szerelem elmúlik? Ugyanaz, mint az ő szüleivel.
Hiába tudatosan tudja, hogy rossz az apja példája, csakhogy az ő viselkedése nem tudatos, így nem tud tenni konkrétan semmit, ha eddig nem volt rá képes.
Ugyanazt csinálja veled, mint az apja tette az anyjával. Nem gondolod, hogy az anyja sem volt olyan őrült, amikor még annyi idős volt, mint te? Csak az apja tette tönkre?
Én biztos nem szeretnék lelkiterrorban élni, hogy azt várom mikor ripakodik rám a nagy semmiért. Az már régen rossz, hogy olyanokat mond, hogy "se veled se nélküled" kapcsolat.
Ezt már csak ő tudja,hogy neki te vagy-e az Igazi. Bár szerintem igazi nem létezik,vagyis nem egy. Mi viszonylag későn találkoztunk. Én voltam 22, a férjem 28. Ő akkor már 1hónap után el is jegyzett, aztán rá 1évre összeházasodtunk. De azért nehéz ám az ilyen férfiakkal, tudom én. Bár nem olyan vészes, mert amikor ő igazán férfinak érzi magát, akkor tudnak igazán nőként bánni velünk ;-) Nekem mindig azt mondták, hogy 3dolog, ami fontos.
-Számíthass rá mindig
-Megbízhass benne, bármiről legyen szó
-És hogy jól kigyere a szüleivel
Ha ez a 3oké, akkor jó kapcsolat lesz köztetek.
A közös kutya is jó kezdet, azért érte is felelősséget kell ám vállalni, de hidd el, ha egyszer lesz kisbabátok, akkor még inkább másabb lesz, mert ő az ő véréből van és ha olyan, hogy változtatni akar, akkor figyelni fog, hogy ne kövesse el azokat a hibákat, amiket vele a szülei. Legalábbis én a férjemen így látom. Pedig aztán anyósomék..hajajjajj...ott is még Úr van a háznál és az asszony meg otthon mos-főz-takarít. :)
Véletlenek meg nincsenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!