Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesítem?
Nem hiszem, hogy neked kellene bármiben is változnod.
Viszont, ő nem fog megváltozni, mivel feltételezem ő szerinte ez tök normális, hogy így bánik veled.
Én biztos nem akarnám egy ilyennel leélni az életemet, aki a sárba tipor, mert épp olyan a hangulata. Most őszintén, ki nem sz*rja le az ő hangulatát? Őt érdekli, hogy te hogy érzel? A fent leírtakból azt gondolom, hogy nem.
Azt, hogy szeretlek, bárki mondhatja, bárkinek. De az, hogy tényleg így van, azt érezni kell. És azokat az apró gesztusok mutatják meg, mint például apró kedveskedés, odafigyelés, és az hogy nem beszélek úgy a másikkal, ahogy én sem akarnám, hogy beszéljenek velem, mert tisztelem annyira a másikat, és szeretem, hogy őt helyezem előtérben. Nálatok ez csak egyik részről működik (tőled) és ő meg csak elvárja, hogy te úgy ugrálj, ahogy ő fütyül.
Tudom, hogy nehéz döntés, de nem éri meg egy ilyen pasi mellett döntened ilyen fiatalon. Legalábbis én nem akarnék egy olyan mellett élni, aki azért kiabál velem, mert van rajtam sapka, utána meg azért mert nincs.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!