Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye arról, hogy én is, és a barátom is a csuklónkra tetováltatjuk egymás nevének kezdőbetűit?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 11:27
21/21 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a válaszolók közül szinte mindenkinek eszébe jutott már hasonló legalább egyszer, hacsak egy kósza villám gondolat erejéig is. Az egységes ellenálló vélemény pedig azért van, mert túlnyomó többségük azóta már hálás önmagának mert nem hagyta az akkori lelkesedését eluralkodni.
Én is magamra akartam tetováltatni az ex vőlegényemnek nem a nevét, csak hozzá kötődő dolgot. Imádom magamat mert nem tettem meg, pedig itt már komolyabb szintről van szó, mint a fiatalkori kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!