Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye arról, hogy én is, és a barátom is a csuklónkra tetováltatjuk egymás nevének kezdőbetűit?

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 11:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem cuki,én pl a barátom keresztnevének a kezdőbetűjét szeretném majd :)
2013. márc. 26. 11:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem monogramot, Mi csak kezdőbetűt gondoltunk.
2013. márc. 26. 11:56
 13/21 A kérdező kommentje:
mármint keresztnév kezdőbetűt :P
2013. márc. 26. 11:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha széjjel mentek és lesz új barátod,mit mondasz neki,ki az a srác akinek a neve kezdőbetűje a csuklodon van?Szerintem eléggé hülyeség
2013. márc. 26. 12:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Értem,hogy kezdőbetűket,de ha netán nem lesztek együtt,a hülye is levágja,hogy egy másik pasi nevének kezdőbetűi:)
2013. márc. 26. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez mekkora hülyeség már! Bármi történhet, nem biztos, hogy örökké együtt maradtok. Ha pedig nem így lesz, nagyon nehéz eltávolítani és nyoma marad. Miért nem vesztek két vékony ezüst láncot mondjuk és hordhatnátok azt egymás kezdőbetűjével? De ti tudjátok.
2013. márc. 26. 12:19
 17/21 SzilKa ***** válasza:
78%

Csak nyugodtan, kesobb at lehet alakitani valami massa... :)

Egy tetovalo

2013. márc. 26. 12:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Elég balf-sz húzás. Ha szétmentek, a következő faszidnak nehéz lesz megmagyarázni, hogy mi az :D

Erről a tipikus cigány tetkók jutnak eszembe :D

Oda van varrva az alkarra, hogy:

"Szeretlek", aztán egy áthúzott "Mari" felirat, és utána Gizi, vagy hasonlók :D Elvetemültebbeknek több név is lehet áthúzva :D

2013. márc. 26. 12:40
 19/21 ivilicious ***** válasza:
ha rég együtt vagytok,akkor okés. főleg,ha család is van. am nem. van egy ismerősöm, szakítottak a csajjal,és ott villog a csuklóján,h Bíborka.
2013. márc. 26. 15:11
 20/21 ivilicious ***** válasza:
de am,ha esküvő, én is a gyűrűsujjamra akarok egy kezdőbetűt
2013. márc. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!