Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért van az hogy én jobban szeretem a barátnőmet, mint ő engem? ÉS miért van az, hogy én csak pótlék vagyok minden lánynak?
"SZerintetek általában miér tvan az..."
Ez nem általános.
Ne kezdeményezz kapcsolatot olyannal, akivel tudod, hogy nem kölcsönösek az érzések. Ezt tudod tenni.
Ha veled van, átjár hozzád aludni, szeretkezni, mindig találkozik veled a belvárosban, tehát időt szakít rád, és esténként órákat beszélget veled telefonon, úgy, hogy neki aztán másnap reggel hatkor kell kelnie, akkor nem értem, miből szűrted le azt, hogy ez a lány nem szeret téged...
Veled tölti a szabadidejét, beszélget és foglalkozik veled, ott alszik nálad, időt szakít rád, hogy találkozzatok, és akkor is fent marad csevegni, ha neki amúgy korán kell kelnie. Ebben te hol látod azt, hogy nem szeret téged, vagy hogy te jobban szereted őt? Ezen kívül mit vársz még tőle? Ha ez is kevés, akkor ülj le vele és mondd el neki, mit találsz kevésnek a kapcsolatotokban (a találkozást? az ott alvások számát? a beszélgetések mennyiségét?) és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!