Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
Az anyám kövér.
Én meg a vékony lányokat kedvelem
Ennyit erről
de a "lányok az apjukba szerelmesek"
vannak ilyen elméletek, nem tudom, mennyire igaz, de a barátom most tökre olyan, mint apa ennyi idösen, nagyimék is mondták :) és nagyon jól kijönnek egymással, úgyhogy örülök
Apám barna szemű, fekete hajú. Oké, ez rendben van, de nekem a kék szeműek jönnek be. Tőlük el tudok ájulni. :D A fekete hajjal semmi bajom, de talán a szőkés-barnát úgymond "jobban szeretem". :)
Apu magas. Oké, magas srácok jöhetnek szóba, mert én is magas vagyok. Alacsony srác.. Háát, nem szeretnék derékszögben meghajolni, hogy megcsókoljam. :D
Apu udvarias, és "úriember". Már azzal félsikere van a srácnak, ha kinyitja nekem az ajtót, fölveszi, ha leesik pl. a sálam stb... Mert rajtuk látszik, hogy megnevelte az anyjuk.
Ruha, "illat", haj mindenképp fontos nálam. Bejövős a mostani Bieber-féle haj. Itt erre gondoltam: [link]
Biebset speciel utálom, de ettől a hajtól képes vagyok extázisba esni. :D
Ezért van első helyen a haj, és a ruha. Igényesség, srácok!
És mi van azzal az elvvel, hogy nem járunk "tökéletes körmű" sráccal. Miért ne? Mert b*zis? Ugyaan! :D Csak olyanok jöhetnek szóba, akiknek egy kiló kosz van a körmük alatt? Ismét csak igényesség! ;)
Apu nagyon mosolygós, nevetős ember, jó humorérzékkel.
Egy aranyos mosoly, kacsintás, vagy éppen egy édes nevetés, és wááá. *-*
Szóóval. Nem tudom. Szerintem nem igen van sok köze apukámhoz, aki éppen tetszik.. :D
De embere válogatja..
L/15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!